وي افزود: جمعآوري آثار ويژه تاريخي موجود در بخشهاي مختلف استان حفظ و حراست از نمونههاي بارز سنگ، نمايش آثار در قالب طرح و قرار دادن سايت در کنار يک مجموعه تاريخي وسيع و محافظت از اين مجموعه بزرگ تاريخي از مهمترين اهداف ايجاد سايت موزه سنگ هفشجان است.
اسفنديار حيدريپور از ارتقاي اين محوطه به فضاي تفريحي، فرهنگي و تاريخي خبر داد و تصريح کرد: هزينه مربوطه از اعتبارات ملي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تأمين ميشود.
وي يادآور شد: در مذاکرههاي صورت گرفته مقرر شد بيش از چهار هکتار از اين محوطه که جزيي از دارايي شهرداري به شمار ميآيد در اختيار سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري چهارمحال و بختياري گذاشته شود تا از آن براي احداث موزه سنگ استفاده شود.
حيدريپور با بيان اينکه سنگهاي موجود شيرهاي سنگي، سنگهاي آسياب و حکاکي شده را شامل ميشود ادامه داد: همزمان با تهيه طرح محتوايي موزه مستندسازي تمام آثار سنگي را از نظر طرح، موقعيت مکاني و زماني شروع کرديم که اين امر موجب ميشود طرحهاي مختلف را به صورت مستند داشته باشيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري چهار محال و بختياري گفت: سنگهاي جمعآوري شده در بخشي از محوطه سبز در قالب اشيا موزه به صورت فضاي نيمه باز و تلفيقي با فضاي سبز پوشيده ميشود تا به اين شيوه قسمتي از تاريخ اين سرزمين به نمايش گذاشته شود./120
انتهای پیام/