وي افزود: سازمان ميراثفرهنگي کارهاي نظارتي و کارشناسي مربوط به مرمت اين بنا را انجام ميدهد اما درباره پرداخت خسارات و هزينههاي مرمتي بايد خود تخريبکنندگان اين هزينه را پرداخت کنند.
دولتآبادي درباره نگهداري و حفاظت از دو ايوان باقيمانده اين مسجد- مدرسه تصريح کرد: با توجه به بالا بودن ميزان تخريب، تنها ميتوان به حفاظت از دو ستون باقيمانده و استحکام بخشي از آن پرداخت.
به گفته معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري عزم سازمان براي حفظ و بازسازي بنا جدي است هر چند ممکن است اصالت بنا از بين برود اما سعي بر اين است که بنا به حالت قبلي باز گردد.
به گزارش ميراث آريا، پرونده شکايت از تخريبکنندگان مسجد- مدرسه گلشن از سوي اداره کل حقوقي سازمان ميراثفرهنگي در حال پيگيري است.
اميد غنمي مدير کل حقوقي سازمان ميراثفرهنگي چندي پيش درباره شناسايي عاملان تخريب مدرسه تاريخي گلشن گفت: قريب به يقين اين تخريب براساس دستور هيأت امناي مدرسه گلشن صورت گرفته است.
مسجد- مدرسه علميه گلشن در حاشيه شمالي خيابان امام خميني(ره)، بالاتر از مسجد جامع نيشابور قرار گرفته است. در اين بنا دورههاي مختلف تاريخي مشهود است طوريکه سبک و شيوه معماري پلان همکف و ايوانهاي بنا، يادآور آثار دوره تيموري است تزئينات بنا به دوران صفوي و بيشتر الحاقات آن به روزگار پهلوي بازميگردد.
مدرسه گلشن ، دهم ديماه 1381 به ثبت ملي رسيده است.
115/
انتهای پیام/