سومين همايش شوراي ساماندهي سواحل درياي خزر برگزار شد

به گزارش ميراث آريا (chtn )، استاندار گيلان در اين همايش درياي خزر را منبع ثروت، رونق اقتصادي و اشتغال‌زايي دانست و افزود: درياي خزر راه تبادل تجاري و فرهنگي ما با کشورهاي حاشيه اين دريا است.

روح الله قهرماني چابک با اشاره به ساخت و سازهاي حاشيه درياي خزر اظهار داشت: در گذشته ساخت و سازهاي بي‌برنامه‌اي در سواحل درياي خزر انجام مي‌گرفت به طوري که بخش زيادي از سواحل اين دريا توسط نهادهاي دولتي و بخش خصوصي تصرف شد از اين رو بايد اقدامات لازم در جهت آزادسازي اين سواحل صورت گيرد .

وي يادآور شد: از ۱۶ شهرستان گيلان ۹ شهرستان شامل آستارا، تالش، رضوانشهر، بندر انزلي، رشت، لنگرود، رودسر، آستانه و لاهيجان و همچنين ۱۰۵ روستا در نوار ساحلي اين دريا قرار دارند.

وي تاکيد کرد: سواحل درياي خزر بايد براساس قانون ساماندهي شود و استفاده عموم از گردشگري در اين سواحل مورد توجه قرار بگيرد.

در ادامه اين مراسم گزارشي از تعيين محدوده‌هاي ساحلي و تعاريف آن از طرح ICZM توسط مشاور طرح و نماينده سازمان بنادر و دريانوردي، بررسي آيين‌نامه اجرايي مربوط به چگونگي بهره‌برداري عمومي مردم از امکانات اقامتي دولتي موجود در خارج از حريم ۶۰ متر ساحل درياي خزر توسط سازمان ميراث فرهنگي و همچنين گزارشي مربوط به محدوده و مقياس مطالعات تکليفي هر دستگاه براساس آيين نامه اجرايي ماده ۶۳ توسط دبييرخانه شوراي عالي شهرسازي و معماري ارائه شد.

در ادامه نيز توسط روسا و نمايندگان هر يک از دستگاه‌هاي اجرايي در ارتباط با تکاليفي که براساس آيين‌نامه بر عهده دارند بحث و گفتگو شد و نيز طرح راه‌هاي دسترسي به درياي خزر در گيلان توسط سازمان مسکن و شهرسازي استان مورد بررسي قرار گرفت.

ارائه گزارش مطالعه طرح جامع توسعه گردشگري در سواحل دياري خزر توسط مهندسين مشاور مطرح و آيين نامه چگونگي در اختيار مردم قرار گرفتن واحدهاي تفريحي دستگاه‌هاي اجرايي در سواحل دريا به تصويب رسيد.

استانداران مازندران و گلستان، مديران دستگاه‌هاي مرتبط و جمعي ديگر از مسئولين محلي در اين همايش يک روزه شرکت داشتند ./116

انتهای پیام/

کد خبر 1387030214