وي گفت: فاز دوم اين طرح به مساحت ۱۵۰هکتار مد نظر است که علاوه بر پرورش گوزن زرد، اجراي پروژه پرورش سنجاب ايراني نيز در استان در دستور کار قرار ميگيرد.
کاظمي افزود: مناطق شکار ممنوع استان ايلام به دليل کوهستاني بودن و شرايط جوي مناسب استعداد پرورش حيات وحش و احياي يک منطقه زيباي گردشگري و توريستي را دارد.
به گفته اين مقام مسئول در استان ايلام ،اکنون با تولد دو گوزن زرد ايراني در اين منطقه مشخص شد که اين منطقه استعداد پرورش حيات وحش را دارد.
وي خاطرنشان کرد:اين گونه گوزن در کشور و حتي در جهان نادر بوده و پرورش آن باعث جذب گردشگران طبيعي و تبديل اين منطقه به يک منطقه اکوتوريستي خواهد شد.
سرپرست حفاظت محيط زيست استان ايلام گفت: با اجراي پروژه سايت قرنطينه گوزن زرد ايراني در محل تونل \"رنو\" استان ايلام، اين منطقه از نظر اکوتوريستي آينده خوبي را در پيش روي استان قرار ميدهد.
وي افزود: با توجه به اينکه در پايين دست اين منطقه قرار است قوچ و ميش نيز پرورش داده شود، از نظر جذب گردشگران طبيعي بسيار حائز اهميت خواهد بود.
لازم به ذکر است، بهرهبرداري از فاز اول اين پروژه سال گذشته به منظور بازگرداندن گوزن زرد به زيستگاه اصلي خود يعني دامنههاي زاگرس به صورت آزمايشي با انتقال شش راس گوزن انجام شد. /116
انتهای پیام/