عزيزالله سيفي افزود: مواريث فرهنگي فرهنگ و هويت ما را در ادوار و قرون متمادي نشان ميدهد و از پيشينه و تمدن کهن سخن ميگويد .
سيفي با اشاره به اينکه حفظ مواريث فرهنگي و گردشگري انجمنهاي ميراث فرهنگي و سمنها نقش بسيار مهمي در توسعه صنعت گردشگري دارد، تصريح کرد: هم اکنون در استان يزد 103 انجمن و 38 سمن وجود دارد.
در ادامه افلاطون صادقي رئيس دانشگاه پيام نور استان يزد خاطر نشان کرد: آشنايي با مواريث فرهنگي ايران و آثار تاريخي در رشد دانش، تدبر ،تکنولوژي و فناوري بشر از اهميت خاصي برخوردار است و هر جامعه با مواريث فرهنگي خود تمدن، هنر، معماري اصيل اسلامي و فرهنگ خود را نشان مي دهد.
دبير اجرايي همايش نيز در ادامه مراسم گفت: مواريث فرهنگي ما يادگارهاي سلسله هاي مختلفي است که در قالب بناها، صنايع دستي ، افسانه ها ، داستانها ، مراسم و آيينها و در مجموع فرهنگ اين سرزمين به تثبيت رسيده است و تفاوتي اساسي با مواريث فرهنگي ساير کشورها دارد.
سيد محمد جعفر مير جليلي افزود: ما بايد با تبليغات هدفمند و حرفهاي اين مواريث را به جهان معرفي و باعث رونق گردشگري شويم.
خاطر نشان ميشود؛ همايش ياد شده با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد و هسته علمي جهانگردي بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور يزد برگزار شد.
هدف از برگزاري اين همايش ، آشنايي بيشتر شرکت کنندگان با نقش جاذبههاي فرهنگي، تاريخي و مناطق گردشگري در توسعه گردشگري و ارائه راهکارهاي توسعه صنعت گردشگري اعلام شد.
در پايان دو مقاله علمي با عناوين \" انواع گردشگري استان يزد\" و \" گردشگري ، فرصت ها و تهديدها \" ارائه شد.
ياد آور ميشود؛اين همايش به مناسبت گراميداشت هفته ميراث فرهنگي و روزجهاني موزهها، در محل هتل سنتي والي يزد برگزار شد. /104
انتهای پیام/