اسفنديار رحيم مشايي تصريح کرد: ملت ايران افتخار دارد که پرچمدار عدالت و معرفت ديني است و ايران به همين واسطه سرزمين نور بوده است.
وي افزود: ملت ايران هميشه مسئوليتهاي بزرگ داشتند و اين کشور يکي از پايهگذاران تمدن در دنيا بوده و اعتقاد داريم که نام ايران يک نوع سرمايهگذاري است.
رئيس سازمان گردشگري در بخش ديگري از سخنانش با تاکيد بر اين نکته که مازندران براي توسعه همه جانبه به توجه ملي نياز دارد اظهار داشت: مشکلاتي در سر راه توسعه است ولي نبايد طوري فکر کنيم که اين مشکلات مانع توسعه است.
وي گفت: دولت نهم در دور اول سفر هيات دولت به مازندران قدم هاي مثبتي را براي اقتصادي کردن صنعت گردشگري در استان برداشته است، صنعتي که بايد براي توسعه مازندران تعريف ميشد.
رحيم مشايي به ضرورت محافظت از جنگل و دريا براي نسلآينده اشاره کرد و گفت: اگر چه محيط زيست از نظر سازمان محيط زيست مانع توسعه است ولي دنيا امروز با روشهاي مختلف از اين ظرفيت ها استفاده ميکند.
وي اضافه کرد: نگاههاي سنتي و قديمي براي محافظت از جنگلها پذيرفتني نيست. در واقع نه تنها مردم براي جنگلها خطرناک نيستند بلکه بهترين محافظ محيط زيست خواهند بود.
وي پروژه کنار گذر شمال را طرحي پيشنهادي و مورد حمايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور ارزيابي کرد و گفت: توسعه راه استان هاي شمالي کشور با جديت دنبال ميشود و دولت نهم نيز به دنبال جبران عقبماندگي در استان هاي شمالي کشور است.
وي گفت: استقبال سرمايهگذاران خارجي از ايران در حال افزايش است. اين مهم از سال گذشته آغاز شده و پيشبيني ميشود ورود سرمايه گذاران خارجي در بخش گردشگري در سال آينده افزايش يابد.
سيد يونس حسيني مدير کل امور اجتماعي استان مازندران نيز در اين جلسه گفت: مهمترين مشکل گردشگري مازندران زيرساختهاي استان و توسعه راه هاي دسترسي و تقويت حمل و نقل هوايي، دريايي و زميني است.
وي در خصوص ساماندهي سواحل درياي مازندران يادآور شد: مديريت ستادي در مازندران بايد به مديريت متمرکز تبديل شود و در تامين بودجه اعتبارات دولتي بايد به آمار گردشگران توجه شود.
مدير کل امور اجتماعي استانداري مازندران خاطرنشان ساخت: نگاه فصلي به طرح دريا موجب هزينه زياد در اجراي طرحهاي دريا شده است و بخش خصوصي نيز چندان رغبتي به حضور و سرمايهگذاري در اين بخش نخواهد داشت.
انتهای پیام/