موسوي تصريح کرد: بر اين اساس اداره کل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري؛ پس از دو دوره تجربه موفق در برگزاري جشنواره رسانهاي ميراث فرهنگي و با توجه به استقبال خوب اهالي رسانه، اقدام به برگزاري سومين دوره جشنواره به صورت گستردهتر و با بخشها و حوزههاي موضوعي متنوع تر کرد.
وي کاربريهاي گردشگري آثار تاريخي، جلوههاي متنوع ميراث فرهنگي، ميراث فرهنگي و توسعه پايدار، راهکارهاي شناسايي و معرفي مواريث فرهنگي، حفظ، احيا و مرمت آثار فرهنگي ،حفظ و صيانت از ميراث فرهنگي در ابعاد ملي و بينالمللي، چالشها، موانع و راهکارهاي ثبت آثار در عرصه ميراث فرهنگي، ادبيات، هنر و ميراث فرهنگي، مشارکت مردمي و ميراث فرهنگي و ميراث فرهنگي ايران و جايگاه جهاني آن را از محورهاي موضوعي بخش سراسري اين جشنواره اعلام کرد.
دبير سومين جشنواره رسانهاي ميراث فرهنگي خاطرنشان کرد: اين جشنواره همچنين داراي يک بخش ويژه با سه محور موضوعي جايگاه موزهها و گنجينهها در ميراث فرهنگي، نقش رسانهها در فرهنگسازي و اطلاعرساني صحيح در عرصه ميراث فرهنگي و ميراث فرهنگي و نقش نهادهاي آموزشي بود.
وي تاکيد کرد: اهميت ذاتي و تنوع و گستردگي مقوله ميراث فرهنگي باعث توجه ويژه فعالان عرصه رسانه اعم از روزنامهنگاران، عکاسان خبري و مستندسازان به اين حوزه شده است، از اين رو سومين جشنواره سراسري ميراث فرهنگي و رسانه در چهار گروه نشريات و خبرگزاريها، توليدات ديداري، توليدات شنيداري و عکس برگزار و براي نخستين بار قالبهاي پويا نمايي، نماهنگ و فيلمهاي يک دقيقهاي به جشنواره افزوده شد.
وي ادامه داد: پس از انتشار فراخوان، در مجموع تعداد سه هزار و 132 اثر در بخش سراسري (در قالبهاي خبر، گزارش خبري، گزارش توصيفي، گزارش تحقيقي و تحليلي، گفتگو، مقاله، نقد، يادداشت و سرمقاله) تعداد 385 اثر در بخش عکس، تعداد 233 اثر در بخش توليدات ديداري و تعداد 48 اثر در بخش توليدات شنيداري (در مجموع 3798) اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.
موسوي تصريح کرد: هيات داوران نهايي جشنواره، پس از داوري آثار پديدآورندگان 63 اثر رسانهاي را شايسته انتخاب دانستند.در ترکيب اعضاي هيات داوران اين دوره از جشنواره علاوه بر استادان شاخص روزنامهنگاري و علوم ارتباطات، شماري از کارشناسان خبره و متخصص حوزه ميراث فرهنگي نيز حضور داشتند.
116
انتهای پیام/