محمد مهدي رضا پور با اشاره به ارزش اين دو اثر گفت: با توجه به قدمت تاريخي و شرايط فرهنگي، اجتماعي قزوين در دورههاي مختلف آثار ارزشمند و غني به يادگار مانده است که باغ سعادت و ميهمانخانه قزوين از اين امر مستثني نيستند.
وي تصريح کرد: با ثبت اين آثار در فهرست آثار تاريخي کشور اين آثار تحت نظارت ، مراقبت و حمايت سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري قرار گرفته و با هرگونه تخريب و عملياتي که منجر به تغيير هويت آن آثار باشد توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري برخورد خواهد شد.
رضا پور با بيان اينکه انتخاب قزوين به عنوان پايلوت گردشگري توسط اسکان بشر سازمان ملل متحد وجه جهاني به اين شهر داده است ،اظهار داشت: قزوين با داشتن بافت ارزشمند تاريخي و فرهنگي، طبيعت زيبا و برخورداري از صنايع دستي و هنرهاي سنتي ميتواند در آينده نزديک مقصد خوبي براي گردشگران باشد .
خاطر نشان ميشود؛ باغ سعادت مربوط به دوره صفوي است که مابين خيابان هلال احمر، پيغمبريه، سبزه ميدان و خيابان سپه واقع شده است، ميهمانخانه قزوين نيز مربوط به دوره قاجاري است که توسط سعدالسلطنه حاکم وقت ساخته شده و به ميهمانخانه دولتي و ميهمانخانه شاهي نيز معروف بوده است.
/104
انتهای پیام/