وي افزود: بر همين اساس قرار است اجلاس مشترکي ميان ايران و يونان در زمينههاي باستانشناسي، باستانشناسي زير آب، تاريخي، ادبي، کتيبهشناسي و حفاظت و مرمت آثار تاريخي سال آينده (2009ميلادي) در تهران برگزار شود.
هاشمي با بيان اينکه اين همايش با حضور متخصصان و کارشناسان بخشهاي مختلف برگزار ميشود اظهار داشت: در اين همايش نتايج و دستاوردهاي همکاري به صورت مشترک ارائه ميشود و زمينهاي براي توسعه و انتشار کارهاي و تحقيقات علمي خواهد بود.
تأسيس مرکز مطالعات و تحقيقات مشترک ايران و يونان موضوع ديگري است که رئيس پژوهشگاه به آن اشاره کرد و گفت: يکي از بندهاي تفاهمنامه امضا شده به تأسيس اين مرکز مطالعات مشترک اشاره دارد و قرار است دفتري از اين مرکز در يونان و دفتري در پژوهشگاه سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري راهاندازي شود تا بتوان به صورت مشترک کارها و تحقيقات علمي را انجام داد.
به گزارش ميراث آريا، هماکنون سيد طه هاشمي معاون رئيس و رئيس پژوهشگاه سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با ديميتريوس کياديس رئيس بنياد علمي تحقيقات يونان در حال مذاکره است.
در اين ديدار قرار است درباره تحقيقات مشترک با موضوعات باستانشناسي، تاريخ، ادبي، کتيبهشناسي، سکهشناسي، باستانشناسي زيرآب و حفاظت و مرمت آثار تاريخي صحبت و تبادل نظر شود.
بنابراين گزارش، رئيس پژوهشگاه سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري روز گذشته به کشور يونان سفر کرد و در جريان اين سفر تفاهمنامه ايران و يونان به منظور گسترش و تعميق روابط علمي و فرهنگي و در راستاي برنامه مبادلات فرهنگي، علمي، آموزشي دو کشور ايران و يونان که در اسفند 1380(13 مارس 2002) منعقد شده بود، امضا شد.
براساس اين تفاهمنامه، طرفين در حوزههاي باستانشناسي، تاريخي، کتيبهشناسي، سکهشناسي، حفاظت و مرمت آثار تاريخي اقدام به تبادل متخصصان و کارشناسان، تبادل اطلاعات، برنامهريزي و اجراي پروژههاي تحقيقاتي، علمي، فرهنگي دو کشور ميکنند.
115/
انتهای پیام/