وي اضافه کرد: اين جشنواره داراي شوراي سياستگذاري است و هيات داوراني متشکل از استادان دانشگاه، اعضاي اتحاديهها و صنوف مختلف داوري اين جشنواره را به عهده دارند.
وي ادامه داد: اين جشنواره از 14 تا 16 مهرماه و در 4 گروه اصلي و 16 زير مجوعه برگزار ميشود.
وي با اشاره به اينکه اين جشنواره از حمايت سازمان ميراث فرهنگي و با مجوز اين سازمان برگزار ميشود، تصريح کرد: هدف از برگزاري اين جشنواره شناسايي و معرفي برترينهاست و از 2 سال پيش تا کنون تحقيق و تفحص زيادي در اين خصوص انجام گرفته است و هدف ما اين است که بوميسازي و فرهنگ ايراني را در اين جشنواره پيش ببريم.
دبير جشنواره برترينهاي صنعت گردشگري با اشاره به اينکه در کشورهاي ديگر همانند نيوزلند، انگليس، فيليپين و مالزي چنين جشنوارهاي برگزار شده است، تاکيد کرد: اطلاع رساني در خصوص برگزاري اين جشنواره در سطح ايران و با پخش بروشور و فراخوان انجام شده است و در حال حاضر قصد نداريم که اين جشنواره را بينالمللي کنيم و پله پله ميخواهيم پيش برويم.
وي با اشاره به اينکه برنامهاي 5 ساله براي برگزاري اين جشنواره طراحي شده است، يادآورشد: هدف از برگزاري اين جشنواره اين است که بدانيم استانداردها در صنعت گردشگري چيست و آيا رعايت ميشود ؟ فضايي را ايجاد کنيم که بخش خصوصي در کنار بخش دولتي به چشماندازهاي اين صنعت و جذب 20 ميليون گردشگر برسد.
سرمت در اين نشست خبري گفت: طرح اصلي برگزاري اين جشنواره را شرکت ساتراپ تجارت ايرانيان بر عهده داشته و نيازمند حمايت تمام نهادها و مجموعههايي است که در اين مجموعه فعاليت مي کنند.
وي در خصوص جمع آوري مدارک در اين جشنواره خاطرنشان کرد: در حال حاضر بازخورد برگزاري اين جشنواره از سوي مخاطبان خوب بوده و در ستاد برگزاري اين جشنواه در حال جمع آوري مدارک هستند و با جمع اوري مدارک، پذيرفته شدگان بيش از 5 برابر ظرفيت اعلام ميشوند و روز برگزاري جشنواره برندگان نهايي انتخاب و به اطلاع عموم ميرسد.
سرمست در ادامه بيان کرد: هزينه شرکت در اين جشنواره براي افراد حقيقي و حقوقي متفاوت است و همچنين جايزههاي مختلفي هم براي برندگان در نظر گرفتهايم که امکانات ويژهاي براي آنها به وجود ميآورد.
102/
انتهای پیام/