وي اضافه کرد: کشور ما با وجود داشتن رتبههاي نخست دارابودن جاذبههاي طبيعي و تاريخي، از لحاظ کسب درآمد در مقام شصتم جهان قرار دارد. بنابراين کشور ما بايد تعداد توريستهاي خود را افزايش دهد و اين امر محقق نميشود مگر اينکه زيرساختها آن فراهم شود. در برنامه چهارم توسعه براي صنعت گردشگري جايگاه خاصي در نظر گرفته شده ولي هنوز اين صنعت در کشورمان به هيچ وجه در جايگاه واقعي خود قرار نگرفته است.
نصيريان ادامه داد: جشنواره برترينهاي گردشگري در 4 بخش اصلي حمل و نقل، اماکن پذيرايي، جاذبهها و سفرسازان و مديريت بازاريابي و مقصد برگزار ميشود.
وي افزود: بخش خدمات و سرويسدهي از الويت ويژهاي برخوردار است و از نظر بهبود استانداردها در مرحله اول اين جشنواره قرار دارد.
وي همچنين گفت: اگر برگزاري اين جشنواره متداوم باشد انگيزههاي بيشتري براي مراکز که در حال ساخت هستند ايجاد ميشود تا استانداردها را در ساخت و ساز خود دخيل کنند و آن را در همان ابتداي کار به عهده گيرند.
عضو انجمن متخصصان گردشگري ايران تاکيد کرد: پايگاه اطلاعرساني براي شرکت کنندگان اين جشنواره در نظر گرفته شده است که اين پايگاه در حال تکميل است و شرکتکنندگان ميتوانند مشخصات خود را در اين پايگاهها درج کنند.
وي ادامه داد: داوري در خصوص اين جشنواره به وسيله فرمهايي که تهيه شده، در اختيار داوران گذاشته ميشود.
نصيريان با اشاره به اينکه اين جشنواره به بوميسازي و فرهنگ ايراني توجه خاصي دارد، تصريح کرد: رستورانها و موادغذايي، سفره و سرويس ايراني، کارکنان صنعت گردشگري، هتلها و مراکز اقامتي، مراکز خريد، مراکز گردشگري سلامت، مناسبتها شامل مناسبتهاي مکاني و مناسبتهاي زماني و غيره از جمله موضوعات مورد توجه در نخستين جشنواره برترينهاي صنعت گردشگري است.102/
انتهای پیام/