وي ادامه داد: در صورتي که فرد مظنون جرمش به اثبات برسد، از وي شکايت شده و پرونده جرمش در دادگاه به جريان خواهد افتاد.
ضياييان با بيان اينکه مجازات مجرم براساس قوانين تخريب آثار تاريخي است، اظهار داشت: يکي از دلايل وقوع اين اتفاق کمبود نيروي انساني و امکانات بوده است که باعث شده در خارک پايگاه يگان حفاظت ايجاد نشود.
به گفته وي همچنين سال گذشته سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري حفاظت از اين کتيبه را به بخشداري خارک سپرده شده بوده است.
خاطرنشان ميشود که به گفته رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان بوشهر با قرادادي که با بخشداري خارک به امضا رسيده بود امنيت و حفاظت از اين کتيبه هخامنشي به عهده بخشداري و نيروي انتظامي خارک بوده است و همچنين با توجه به اينکه کتيبه هخامنشي خارک در سايت شرکت نفت و در 50 متري آن واقع شده است حفاظت از اين کتيبه برعهده شرکت نفت نيز بوده است .
بنا بر اين گزارش، هماکنون مرمت و بازسازي اين کتيبه در دستور کار ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر قرار گرفته است و با توجه به اينکه تنها 10 درصد آن مخدوش شده است طي يک هفته آينده مرمت آن انجام خواهد شد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر از تلاش ارگانهاي مختلف جزيره خارک براي نگهداري از اين کتيبه خبر داده و گفته است:نيروي انتظامي ،بخشداري خارک و شرکت نفت تلاش گسترهاي را براي حفاظت از اين کتيبه هخامنشي آغاز کردهاند و يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان نيز با استقرار نيرويي در اين محوطه به طور کامل از آن مراقبت ميکند .
همچنين گروهي از باستانشناسان استان بوشهر به منظور تعيين ميزان مخدوش شدن کتيبه هخامنشي خارک و امکان مرمت دوباره آن راهي جزيره خارک ميشوند.
عکسهاي گرفته شده از اين کتيبه و مطابقت آن با عکس هاي اوليه نشان ميدهد که اين اثر زياد آسيب نديده است و ميتوان آنرا دوباره مثل روز نخست مرمت کرد.
115/
انتهای پیام/