پايان امکان‌سنجي اجراي پروژه‌هاي گردشگري در سواحل

دبير کمتيه ملي طبيعت گردي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)با بيان اين مطلب افزود: سازمان بنادر و دريانوردي در حال بررسي و امکان سنجي پروژه‌هاي گردشگري دريايي در سواحل کشور است و اين مطالعات در حال پايان است.

آرش کوشا تصريح کرد: بر اساس اين مطالعات 5 هزار و 800 کيلومتر ساحل با احتساب جزاير در کشور وجود دارد که عدد جديدي است.

وي با بيان اينکه اين عدد بر اساس مطالعات علمي به دست آمده است، افزود: سازمان بنادر و دريانوردي در حال انجام مطالعاتي است که امکان سنجي و ظرفيت سنجي توسعه گردشگري دريايي را در سواحل دريايي بررسي مي‌کند.

دبير کمتيه ملي طبيعت گردي با تاکيد بر ايجاد زيرساخت‌هاي مورد نياز طبيعت‌گردان در همه گردشگاه‌هاي طبيعي کشور گفت: براي توسعه گردشگري در سواحل کشور نيز نياز به ايجاد زيرساخت‌هاي متناسب با اين سواحل است.

يادآور مي‌شود، قطعنامه شانزدهمين همايش ارگان‌هاي دريايي کشور که در ارديبشهت ماه سال جاري برگزار شد بر توسعه گردشگري دريايي تاکيد کرده‌است.

در يکي از بندهاي قطعنامه اين همايش از دستگاه‌هاي مسئول خواسته شده است با تأکيد بر ضرورت تردد مسافران و توسعه گردشگري جزاير و سواحل کشور و نقش و تأثير بسزاي اين امر در اشاعه فرهنگ دريا و دريانوردي در سطح کشور از سازمان بنادر و دريانوردي در خصوص توسعه اسکله‌ها و ترمينال‌هاي مسافري و حمايت از توسعه ناوگان دريايي مسافري کشور از طريق تخصيص وجوه اداره شده و از سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در خصوص تمرکز لازم در توسعه گردشگري دريايي و تأمين پيش نيازهاي آن درخواست مي‌شود، اقدامات لازم را به عمل آورند.
./105

انتهای پیام/

کد خبر 138703186