وي، موقعيت استراتژيک و ظرفيتهاي بالاي گردشگري ايران را مورد ارزيابي قرار داد و گفت: دولتمردان ايران خواهان صلح جهاني بدون مرزبندي ميان ملتها و تحقق صلح و دوستي هستند.
وي، با اشاره به اينکه براي دستيابي به چنين جايگاهي سفرا بايد از روند توسعه گردشگري ايران مطلع باشند، افزود: سفرا بهترين کساني هستند که ميتوانند با تلاش و پيگيري مجدانه نام ايران را در ليست کشورهاي مقصد گردشگري بگنجانند.
جهانگيري ادامه داد: ما خواهان ارتباط مستمر و نزديک ميان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با سفارتخانهها هستيم اما اميدواريم با تلاش شما که نماينده سفراي مقيم تهران هستيد اين روند بيش از پيش تقويت شود.
معاون سرمايهگذاري و طرحها ارتباط با سفارتخانهها را تحقق دو هدف اصلي دانست و اظهار داشت: مطرح کردن بحث تبيين موقعيت گردشگري ايران در يک جلسه مشترک ميان تمام سفارتخانهها و معرفي جاذبههاي کشور يکي از اهداف در نظر گرفته شده است.
اين مقام مسئول هدف دوم را اطلاع رساني به اتباع خارجي و توريستها برشمرد و افزود: سفارتخانهها ميتوانند، تمام اطلاعات دقيق و به روز شده گردشگري کشور را در اختيار آنان قرار دهند.
در اين ديدار الزواوي سفير فلسطين ضمن تشکر و قدرداني از توجهات مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان و همچنين قائم مقام ايشان به مقوله گردشگري در چهارمين همايش تبيين سياستهاي دولت در توسعه صنعت گردشگري گفت: دستاوردهاي برگزاري همايش مذکور تاثير بسزايي در دستيابي به اهداف مطرح شده خواهد داشت.
وي ضمن اظهار اميدواري از تداوم برگزاري چنين همايشهايي با موضوعات صنعت گردشگري گفت: بهتر است يک هفته قبل از برگزاري اطلاعات و برنامههاي همايش در اختيار سفرا قرار گيرد.
الزواوي افزود : در صورت ممکن بايد تدابيري انديشه شود تا سفراي مقيم تهران بتوانند از تمامي هتلهاي دولتي و خصوصي به راحتي استفاده کنند.
سفير فلسطين با بيان اينکه متاسفانه ايران در تبليغات توريستي ضعيف عمل کرده است، تاکيد کرد: براي توسعه صنعت گردشگري ميتوان با کشورهايي مانند تونس، لبنان، اندونزي و ساير کشورهايي که در جذب توريست موفق عمل کردهاند، تعامل بيشتري برقرار کرد.
102/
انتهای پیام/