وي افزود: اما در چندساله اخير اين محدوده تنها به منطقه اقتصادي پايتخت تبديل شده و جنبههاي فرهنگي و تاريخي آن به دست فراموشي سپرده شده بود.
مشتاق با بيان اينکه قرار است در حدود 300 متر از محدوده ميدان 15 خرداد به پيادهراه تبديل شود، اظهار داشت: با تبديل اين مسير شهروندان و گردشگران ميتوانند علاوه بر زندگي و تجارت بخشي از ساعات خود را به گشت و گذار در اين محدوده و ديدن بافت تاريخي و آثار تاريخي اين محدوده بگذرانند.
شهردار ناحيه سه شهرداري منطقه 12 درباره ورود وسايل نقليه عمومي به اين محدوده گفت: قرار است بعد از تبديل شدن ميدان 15 خرداد به پياده راه وسايل نقليه عمومي مانند اتوبوس، ون، تاکسي در مسيرهاي خاص تردد ميکند.
وي اظهار داشت: همچنين شهرداري درخواست تابلوهاي الکترونيکي را به منظور مشخص کردن مراکز قديمي و تاريخي در اين محدوده کرده است تا به دو زبان انگليسي و فارسي بناها و موزههاي اين محدوده را به گردشگران و بازديدکنندگان معرفي کند.
به گزارش ميراث آريا، روز گذشته کارشناس فني ميراثفرهنگي استان تهران پيشنهاد داد طرح ساماندهي و پيادهراه کردن خيابان 15 خرداد به سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري ارائه شود.
مهدي معمارزاده گفته بود: سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران در جريان بازسازي و پيادهراه کردن ميدان 15 خرداد است. اما هنوز طرحي در اين زمينه به سازمان ارائه داده نشده است.
به گفته اين کارشناس با پيادهراه کردن ميادين مهم و اصلي پايتخت، گردشگران بسياري به پايتخت آمده و با آرامش و آسايش ميتوانند از جاذبهها و بافت تاريخي شهر بازديد کنند.
به گزارش ميراث آريا، طرح پياده راه سازي خيابان 15 خرداد در راستاي طرح ساماندهي ترافيک بازار تهران انجام مي شود. طرح ساماندهي ترافيک محدوده بازار تهران مدت دو سال است که از ابعاد مختلف مورد بررسي قرار گرفته است و مهمترين بخش آن تأمين رفاه و آسايش شهرونداني است که در اين منطقه تردد ميکنند .
شرايط نامناسبي که در ميدان 15 خرداد به دليل وجود انبوه موتور، گاري دستي، خودروها، محل بار و غيره وجود داشت، معضلات امنيتي، فرهنگي و اجتماعي را براي مردم ايجاد کرده بود که به همين خاطر اجراي اين طرح با اولويت تأمين رضايت مردم ، از سوي شهرداري منطقه 12 آغاز شده است
115/
انتهای پیام/