افت بازارهاي جهاني دامن صنايع‌دستي را گرفت

حسين هاتفي‌فارمد در گفتگو با ميراث آريا (CHTN) با اعلام اين خبر گفت: رقم صادرات اعلام شده با احتساب صنعت فرش‌بافي است که نزديک به 60 درصد از عمده صادرات صنايع‌دستي مربوط به اين توليدات است.

وي با اشاره به اينکه آمار ارقام موجود از صادرات سال 85 رقمي معادل با 650 ميليون دلار براي صادرات صادرات صنايع‌دستي را نشان مي‌دهد، اظهار داشت: اين آمار از کاهش صادرات صنايع‌دستي در سال گذشته نسبت به سال 85 خبر مي‌دهد.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي به دلايل کاهش ميزان صادرات صنايع‌دستي در طي سال گذشته اشاره کرد و بيان داشت: افت بازارهاي جهاني در خريد و فروش تمامي توليدات دامنگير صنايع‌دستي نيز شده است.

هاتفي ادامه داد: نبود تبليغات مناسب براي محصولات صنايع‌دستي در کشورمان و بسته‌بندي نامناسب اين توليدات، از موارد ديگري است که به صادرات اين صنايع ضربه وارد مي‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

وي با بيان اينکه ما در کشور در حال حاضر تجار مسلط به اطلاعات صنايع‌دستي نداريم، گفت: در گذشته به دليل رقابت دولت با ساير سرمايه‌گذاران صنايع‌دستي، تجار زبده و کارآمدي در بخش صنايع‌دستي فعال نشدند.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي افزود: در بحث حمايت صادرکنندگاني که در حال حاضر فعال هستند به غير از برگزاري دوره‌هاي آموزشي صنايع‌دستي توسط سازمان توسعه و تجارت زمينه‌ شرکت مناسب‌تر اين افراد در نمايشگاه‌هاي خارجي را فراهم مي‌کنيم.

حسين هاتفي فارمد حضور ايران در چهار نمايشگاه خارجي دبي، فرانکفورت، کوالالامپور و کانادا را در سال گذشته از جمله اين برنامه‌ها قلمداد کرد و اظهار اميدواري کرد: در سال جاري سعي داريم در صورت تخصيص اعتبار در تعداد بيشتري از اين نمايشگاه‌ها شرکت کنيم./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387032132