گيلان، ميزبان دومين همايش ملي کمان و کمان‌دار در فرهنگ ايران

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري دکتر ميلاد محقق دبير همايش ملي \"کمان و کماندار در فرهنگ ايران\"، هدف از برگزاري اين همايش را تقويت غرور و نشاط ملي و روحيه ايمان داري مردم براي حفظ و زنده نگه داشتن داشته‌هاي فرهنگي اصيل و ارزشمند دانست.

وي توضيح داد: اين همايش به مدت 3 روز و با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري رئيس مجلس شوراي اسلامي و ديگر مسئولان در محل دانشگاه آزاد لاهيجان برگزار مي‌شود.

دکتر محقق افزود: روز 12 تيرماه با اجراي مسابقه کشوري تيراندازي با کمان به استقبال برگزاري همايش مي‌رويم و 13 تيرماه افتتاحيه و نشست‌هاي علمي و فرهنگي ميان مسئولان سازمان و نمايندگان مجلس، نيروي انتظامي و ديگر مسئولان خواهد بود.

وي يادآور شد: روز 14 تيرماه که آخرين روز برگزاري همايش است بازديد از منطقه بام سبز لاهيجان، شيخ زاهد، گنجينه چاي، موزه ميراث روستايي رشت و تالاب انزلي را در برنامه خواهيم داشت.

دبير همايش ملي کمان و کمان‌دار در فرهنگ ايران با اشاره به اجراي برنامه‌هايي چون شاهنامه خواني، اجراي موسيقي زنده، سخنراني علمي، فرهنگي و هنري گفت: تجليل از مرزبانان و شخصيت‌هاي فرهنگي مانند مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، شهيد مطهري، شهيد مصطفي چمران و ساير شخصيت‌هاي فرهنگي از ديگر برنامه‌هاي دومين همايش ملي کمان و کماندار در فرهنگ ايران است.

وي با اظهار خرسندي از اين که سال گذشته تمامي اهداف همايش محقق شد، گفت: برگزاري همايش ملي کمان و کماندار در فرهنگ ايران تاثيرات مطلوبي همراه داشته به طوري که شاهد هستيم ادبيات مسئولين ما را به به سمت حراست از مرز‌هاي انديشه‌اي و جغرافيايي سوق داده است.

دکتر ميلاد محقق تاکيد کرد: همايش ملي کمان و کماندار در فرهنگ ايران هر سال در يک استان کشور برگزار خواهد شد تا به اين ترتيب روحيه حفاظت از ميراث فرهنگي در ميان مردم کشورمان تقويت شود.
/106

انتهای پیام/

کد خبر 1387032157