عزيزالله سيفي افزود: اگر استانداردسازي به صورت کامل و زنجيرهاي در خدمات گردشگري و دفاتر مسافرتي و جهانگردي اجرا شود، زمينه براي جذب بيشتر توريست به استان فراهم ميشود.
وي با اشاره به اينکه نظارت بر خدمات گردشگري ضروري است، ولي کافي نيست تصريح کرد: چرا که دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي با مشکلات زيادي مواجه هستند.
به گفته وي دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي به عنوان ابزار نظارتي در ارائه خدمات گردشگري فعاليت ميکنند و نميتوان دفاتر خدمات مسافرتي را صرفا بر مبناي شکايت تورها درجه بندي کرد و با تشويق آنها ميتوان اين دفاتر را در جهت استانداردسازي قرار داد.
وي با بيان اينکه هم اکنون در استان يزد 29 دفتر با مجوز سازمان فعاليت ميکنند، اظهار اميدواري کرد: با سياستهاي سازمان در سال جاري در زمينه افزايش تورهاي ورودي، رونق گشتهاي داخلي و توسعه سفرهاي همگاني شاهد رشد و فعاليت بهتر دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي در سطح استان باشيم.
نخستين جلسه کميته فني دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد، مسئول حراست و کارشناسان سازمان تشکيل شد.
هدف از تشکيل اين جلسه بحث و تبادل نظر و رسيدگي پيرامون درخواستهاي رسيده از دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي سطح استان، علل صادر نشدن مجوز جديد براي تاسيس دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي در سال گذشته و ارائه راهکارهايي براي فعال کردن آنها اعلام شد.
/104
انتهای پیام/