وي ادامه داد: حالا ديگر گردشگري به عنوان راه توسعه روابط بين ملت ها، منطق جهان آينده است و ما تنها مي توانيم روند آن را تسريع کرده يا تضعيف کنيم.
وي افزود: ديگر دولتي نمي تواند بگويد ما مي خواهيم گردشگري را توسعه بدهيم يا ندهيم و کساني که اين حرف را مي زنند يا خوابند يا حقيقت را نمي بينند. توسعه گردشگري حقيقتي است که در آينده رخ خواهد داد و روند گريزي براي آن نيست.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تصريح کرد: تحول در نهادهاي اجتماعي، اقتصادي و مديدريتي در همه بخش ها و در راس آنها براي دولت اتفاق افتاده است و ايران به سرعت در توسعه گردشگري خود اقدام مي کند.
وي ادامه داد: اگر ما خود را با گذشته مقايسه کنيم گام هاي بزرگي در اين زمينه برداشته ايم و آمارها اين مسئله را تاييد مي کند.
وي در ادامه با اشاره به برگزاري کنفرانس تخصصي گردشگري الکترونيک توصيه کرد که؛ اين خطا و جفا است که از ظرفيت بزرگ فن آوري اطلاعات و الکترونيک استفاده نکنيم و از بهره وري اين حوزه غافل باشيم.
مشايي افزود: اصحاب حوزه گردشگري بايد بتوانند از IT و الکترونيک استفاده کنند و از دامنه اين دو حوزه در جهت بالا بردن سطح آگاهي عمومي و تامين نيازهاي بشر استفاده کنند.
معاون رئيس جمهور در ادامه گفت: ما بايد مکانيزم هاي را طراحي کنيم که ارتباط اين دو حوزه الزامي شود و انتظار ما از اين حوزه اين است که روابط تنگاتنگي ميان اين دو به وجود بيايد.
وي گفت: درک آينده کار دشواري است و ويژگي آن، اين است که اعجاب آور است و مسائل انساني هم در آينده بسيار سيال و شناور است./102
انتهای پیام/