وي که براي ايجاد ارتباط و همکاري با موزه آستان قدس رضوي به ايران سفر کرده است افزود: گنجينه خطي آستان قدس رضوي بايد از طريق وب به جهانيان معرفي شود تا نسخه شناسان، محققان و دانش پژوهان با اين گنجينه مکتوب بشري آشنا شوند.
مدير کل موزه بريتانيا اظهار داشت: از اينکه توانستم از نزديک قرآن خطي منسوب به دستخط حضرت علي(ع) را تماشا کنم بسيار خوشحالم و براي خود افتخار بزرگي ميدانم .همچنين ديدن قرآنها و کتابهاي خطي نفيس نظير قرآن بايسنقري و آثار خطي علما و دانشمندان بزرگ اسلامي مانند زکرياي رازي، شيخ بهايي و علامه مجلسي برايم بسيار جذاب بود.
سفير فرهنگي کشور بريتانيا در بازديد از گنجينههاي قرآن، فرش و هداياي مقام معظم رهبري موزه آستان قدس رضوي نيز خاطر نشان کرد: انبوه آثار وقفي اين موزه نشانگر جايگاه وقف در جامعه اسلامي و عشق و ارادت مسلمانان به بارگاه حضرت رضا(ع) است.
مک گري گور وجود قرآنهايي با خطوط مختلف در موزه آستان قدس رضوي را سير تکامل خط خواند و گفت: در واقع اينجا تاريخچه خطوط اسلامي به نمايش گذاشته شده است و آنچه جالب توجه است اينکه متن همه قرآنها يکي است اما خطوط و تذهيب آنها متفاوت است./115
انتهای پیام/