مونتو زيبايي طبيعي،روش سالم زندگي،تنوع پخت و پزو آشپزي و فرهنگ و سنن را ازجمله جادبه هاي گردشگري کشورذکرکردو افزود:يکي ازريشه هاي مشترک ايران و ايتاليا ارتباط فرهنگي ايتاليا با جهان اسلام است که برآمده و مذهب گرايي و گرايشات روحاني است.
وي رشد سفرايرانيان به ايتاليا را ناشي ازرشددرامد ملي ايرانيان و افزايش علاقه ايرانيان به ايتاليا ذکر کرد.
کاردارايتاليادرايران گفت:مگرمي شود نقاط مشترک بين دو کشورو دو ملت را فراموش کرد.
وي عشق و علاقه به شعر و ادبيات و هنر علاقه به زندگي و شکوفا شدن درعرصه زندگي را از حمله اين اشتراکات ذکرکرد.
کاردارايتاليا درايران به اقدامات انجام شده براي آشنايي ايرانيان با ايتاليا اشاره کرد و افزود:برگزاري کنسرت کلاسيک درفرهنگسراي نياوران را ازجمله اين اقدامات بوده است.
وي برگزاري نمايشگاه نگاره هاي سده 18 درايتاليا،آموزش زبان ايتاليايي را ازجمله اين اقدامات ذکرکرد .
مونتو با اشاره به همکاريهاي مشترک درحوزه ميراث فرهنگي همکاري درزمينه بازسازي ارگ بم،بازسازي آرامگاه کورش امضاي قرادادهاي دو حانيه باز آرايي موزه ملي و موزه ايران باستان را ازجمله همکاريهاي دو کشور درحوزه ميراث فرهنگي ذکر کرد.
کاردار سفارت ايتاليا در تهران گفت: براساس آمارهاي سازمان جهاني جهانگردي، ميزان گردشگران از سال ۹۶تا ۲۰۰۳از ۴۰۰ميليون نفر به ۸۰۰ ميليون نفر رسيده و در سال ۲۰۲۰به يک ميليارد و ۶۰۰ميليون نفر خواهد رسيد.
وي اظهار داشت: توسعه گردشگري بينالمللي نشانهاي بارزي از ثروت، فرهنگ و بسط ارتباطات جهاني است.
کاردار سفارت ايتاليا در تهران افزود: صنعت گردشگري در سال ۲۰۰۶حدود ۵۸۴ ميليارد دلار درآمده داشته که مقام چهارم را پس از سوخت، محصولات شيميايي و صادرات صنعتي به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/