در ابتداي اين جلسه که در محل سالن اجتماعات سازمان تشکيل شد معاون حفظ و احيا با اشاره به لزوم نظارت دقيق بر کارگاه هاي مرمتي و مراحل پيشرفت مرمت بناها با رعايت اصول و موازين، استقرار مهندسان ناظر مقيم را در کارگاه هاي مرمتي از جمله تمهيدات اين معاونت دانست.
مصيب اميري افزود: اجراي اين طرح به عنوان يک طرح جديد با مشکلاتي نيز روبرو بوده است که سعي مي شود با رفع مشکلات در بهينه سازي وضعيت مهندسان ناظر نيز اقداماتي صورت پذيرد.
وي گفت: با توجه به لزوم نظارت دقيق بر امور کارگاه ها و معدود بودن نيروهاي متخصص سازمان جهت حضور دائم در اين کارگاه ها طرح بکارگيري مهندسان ناظر مقيم اجرا شد و درپي اين طرح پيمانکاران موظف شدند حقوق و مزاياي اين افراد را از مبلغ قرارداد خود به طور کامل پرداخت کنند.
ضيايي نژاد مسئول بخش فني سازمان نيز در ادامه اين جلسه به تبيين شرح وظايف مهندسان ناظر پرداخت و اظهار داشت: مهندسان ناظر به عنوان عوامل و بازوهاي اجرايي سازمان با نظارت دقيق بر عملکرد پيمانکاران در پيشبرد اهداف سازمان در بخش مرمت بناهاي تاريخي و ديگر پروژه هاي عمراني همکاري کرده و با اين طرح علاوه بر اهداف فوق اين سازمان در بکارگيري نيروهاي متخصص که تازه فارغ التحصيل شده اند گام هاي مثبتي برمي دارد.
وي ادامه داد: همچنين اين نيروهاي جديد با فراگيري و کسب تجارب لازم مي توانند در آينده جهت حفظ و مرمت بناهاي تاريخي استان از تخصص لازم و کافي بهره مند شده و به عنوان پشتوانه اي براي آينده ميراث فرهنگي باشند.
خاطر نشان مي شود؛ نحوه گزارش نويسي و تهيه گزارشات مصوب طبق استانداردهاي مورد نظر، نحوه ارائه صورت وضعيت ها براساس ريزمتر، مراحل انجام پروژه از برگزاري مناقصه تا تحويل پروژه، لزوم تجهيز کارگاه هاي مرمتي، تبيين شرح وظايف پيمانکاران در قبال مهندسان ناظر، عدم اجراي هرگونه عمليات خارج از قرارداد توسط پيمانکار و اجراي پروژه با نظارت عاليه سازمان و نظارت مهندسان ناظر از جمله مواردي بود که در اين کارگاه آموزشي مورد بحث و بررسي قرار گرفت./104
انتهای پیام/