وي افزود: با موسيقي نميتوان برخورد سلبي کرد بلکه بايد نمونههاي فاخر و ارزشمندي را به جامعه ارائه داد تا ذوق و سليقه مخاطبان به سمت مطلوب هدايت شود.
سرسنگي ضمن اشاره به اينکه جوان امروز بيش از هر زمان ديگري اشتياق و ميل آموختن موسيقي را دارد گفت: شايد يکي از مشکلات ثابت در زمينه همه هنرها به ويژه موسيقي در تمام سالهاي گذشته اين بود که نتوانستيم تعريف شفاف و دقيقي که حدود و ثغور آن مشخص باشد به نسل جوان ارائه دهيم.
وي با اشاره به اينکه اين نهاد با داشتن 250 مرکز فرهنگي ميتواند بزرگترين مرکز فرهنگي آموزشي در حوزه فرهنگي و هنر کشور باشد گفت: ما به تمام استادان برجسته موسيقي براي کمک در امر آموزش خوشآمد ميگوييم و اميدواريم بتوانيم با جدي گرفتن فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي در امر موسيقي و نيز ارتباط قويتر با دانشگاه در اين زمينه چارچوبي دقيق و قابل فهم براي فعاليتهاي آموزشي موسيقي در سطح کشور فراهم کنيم.
قائممقام سازمان فرهنگي_ هنري شهرداري تهران در ادامه نبود يک سياست واحد و ناهماهنگ بودن ارگانهاي متولي موسيقي در کشور را باعث بروز مشکلات زياد و بزرگي براي هنرمندان دانست و افزود: آمادگي کامل خود را براي همکاري با تمام هنرمندان، دانشگاهيان، استادان و پژوهشگران براي پژوهشهاي بنيادي و کاربردي در زمينه موسيقي اعلام ميکنيم.
وي در پايان درباره برنامههاي آينده اين سازمان در حوزه موسيقي اظهار داشت: کارهاي عمراني موزه موسيقي تا پايان تابستان به سرانجام ميرسد شاهد يکي از غنيترين موزههاي خاورميانه خواهيم بود. بهعلاوه برنامههايي در دست اقدام داريم که تا چند ماه آينده شاهد افزوده شدن چند مکان مناسب اجراي موسيقي به فضاهاي فرهنگي تهران خواهيم بود. همکاري جديتر با سازمانهاي غيردولتي (NGO) فعال در امر موسيقي هم از ديگر برنامههاي مهم است.
در پايان اين آيين برندگان جشنواره در سه گروه سني مختلف جوايز خود را از دست داوران پيشکسوتان حاضر در سالن دريافت کردند.
115
انتهای پیام/