راه را براي بازاريابي توليدات صنايع دستي باز کنيم

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حسين هاتفي فارمد با بيان اين مطلب افزود: ما در زمينه بازاريابي توليدات صنايع دستي نسبت به ساير کشورها عقب هستيم و هنوز نمي دانيم بسياري از توليداتمان در کجا بازار مناسب تري دارد.

وي ادامه داد: تجربه کشورهاي موفق گواه بر حفظ رشته‌هاي صنايع دستي و احياي اين هنرها در کنار ترويج صحيح و توسعه اين رشته‌ها بوده است.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي با بيان اينکه در سال جاري 5 رشته فراموش شده صنايع دستي احيا مي‌شود، ‌افزود: آموزش اين رشته‌ها و حمايت از توليد و توليد کنندگان و بازرگاني صنايع دستي از ديگر برنامه‌هاي در دست اقدام است.

هاتفي با تأکيد براي اينکه بتوانيم صنايع دستي را در زندگي روزمره کاربردي کنيم نياز به يک نهضت عمومي داريم،‌ بيان داشت: بايد کيفيت توليدات صنايع دستي را بالا ببريم و اين چيزي است که در سال جاري به دنبال آن هستيم.

وي خاطر نشان کرد: با توجه به اينکه جمعيت قابل توجهي از کشور از راه صنايع دستي امرارمعاش مي‌کنند،‌ پس حمايت از اين افراد براي فروش توليداتشان مي بايست بيش از پيش انجام شود و اين کاري است که ما در حال حاضر با طرف توجه قرار دادن فناوري‌هاي نوين در فروش مورد توجه قرار مي‌دهيم.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387040532