رييس سازمان بازرگاني استان کرمان در اين آيين گفت: فرش ايراني از زيباترين و شريفترين هنرهاي دستي به شمار ميرود که ميتوان در قالب آن فرهنگ ملي و مذهبي را به جهانيان ارايه کرد.
حميد قاسمنژاد افزود: حفظ فرهنگ بومي، بالا بردن کيفيت و اشاعه فرهنگ اصيل ايراني در قالب توليد و صادرات فرش امکانپذير است.
او در ادامه خواستار تشکيل اتحاديه استاني و سراسري فرش دستباف شد و گفت: با تشکيل اين ستاد و کميتههاي آن امکان هماهنگي در سياستگذاري اين صنعت در آينده فراهم خواهد شد.
رييس سازمان بازرگاني کرمان همچنين در سخنان خود تهيه کتاب فرش کرمان و شناخت دستاندرکاران آن، تشکيل انجمن توليدکنندگان جهاني فرش، گسترش گمرکات صادراتي کشور، گسترش بازارهاي هدف، کسب اطلاعات از سلايق بازار و اتصال آن به بدنه توليد و تشکيل ستاد توسعه بازار فرش را پيشنهاد و مورد تأکيد قرار داد.
قاسمنژاد با اشاره به تاريخچه فرش کرمان گفت: فرش کرمان تاريخ مدوني ندارد و تاريخ آن به صورت شفاهي سينه به سينه نقل شده است و به روايتي تاريخي 500 ساله دارد.
معاون مرکز ملي فرش ايران هم در سخناني هدف از برپايي جشنواره هاي استاني فرش را ارتقاي منزلت اجتماعي فعالان هنر- صنعت فرش دستباف و شناسايي و معرفي توانمنديها و برترينهاي فرش در مناطق مختلف کشور دانست و به تشريح برخي از اقدامات مرکز ملي فرش در راستاي بهبود وضعيت فرش ايران پرداخت./120
انتهای پیام/