وي با بيان اينکه پرداخت هزينه پروانه ساخت معضل بزرگي براي سرمايه گذاران اين بخش شده بود، افزود: با اين روند شاهد رونق توسعه زير ساخت هاي گردشگري در بيرجند خواهيم بود.
وي، همکاري شوراي شهر و شهرداري بيرجند را در اين خصوص مورد ارزيابي قرار داد و گفت: هدف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و اين ارگان ها تسهيل روند توسعه زير ساخت هاي گردشگري در استان است.
معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي تاکيد کرد: هم اکنون مصوبه شوراي شهر و شهرداري، تصويب و به ارگان هاي مرتبط ابلاغ شده است.
وحيدي، مناطق نمونه گردشگري را يکي ديگر از ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود براي توسعه زير ساخت هاي گردشگري در استان ذکر کرد و گفت: تعداد مناطق نمونه گردشگري استان خراسان جنوبي پس از سفر هيات دولت به 7 منطقه افزايش يافت.
به گفته وي، در سفر اول هيات وزيران به استان خراسانجنوبي دو منطقه نمونه گردشگري، \"بند دره بيرجند\" و \"بوذر جمهر قايني\" به تصويب رسيد و در سفر دوم، مناطق نمونه گردشگري \"مصعبي – کريمو\" در سرايان، \"باغستان\" در فردوس و منطقه نمونه \"درميان\" مصوب شد.
معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان خراسان جنوبي افزود: شناسايي مناطق نمونه گردشگري صرفا بر اساس پتانسيل هاي بالقوه و بالفعل گردشگري در زمينه تعداد جاذبه هاي تاريخي_طبيعي و فرهنگي، ميزان استقبال مسافران و گردشگران و راههاي دسترسي و زيرساخت هاي موجود است.
102/
انتهای پیام/