ضرورت ايجاد رقابت بين توليدکنندگان فرش احساس مي‌شود

احمد ضيايي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: اين صنعت از جمله صنايع بومي استان است که به دلايلي چون نبود امکان صادرات و مواد اوليه مرغوب با رکود روبرو است.

وي با بيان اينکه پايين بودن ميزان دقت در بافت فرش سبب شده که ميزان اطمينان به اين توليدات در سطح استان نيز کاهش يابد، اظهار داشت: استفاده از طرح‌ها و نقشه‌هاي قديمي باعث افت کيفيت فرش دستباف شده که اين امر طي سالهاي اخير رو به بهبود است و بيشتر از نقشه‌هاي جديد استفاده مي‌شود.

اين هنرمند صنايع دستي ادامه داد: حفظ و تقويت تشکل‌هاي فرش دستباف گامي موثر براي بهبود وضعيت فرش ايراني و جلوگيري از ورود مواد اوليه نامرغوب است.

ضيايي با اشاره به اينکه به دليل نبود توجيه اقتصادي، بافندگان فرش رغبت چنداني به بافت آن ندارند، بيان داشت: فعالان فرش دستباف بايد بيشتر مورد توجه قرارگيرند ضمن اينکه بيمه‌کردن و برقراري مستمري بازنشستگي براي فعالان آن مي‌تواند راهگشا باشد.

اين بافنده فرش افزود: فرش‌هاي توليدي استان يزد به لحاظ رقابت با فرش‌هاي توليدي ساير نقاط کشور با کيفيت است و توجه مسئولان مي‌تواند جايگاه استان يزد را نسبت به گذشته برتري بخشد.

وي نبود پيوند نسل قديم و جديد در زمينه فرش دستباف را يکي ديگر از مشکلات فراروي اين صنعت دانست و گفت: نسل جديد آشنايي چنداني با نحوه بافت فرش دستباف ندارد.

احمد ضيايي خاطر نشان کرد: در حال حاضرضرورت ايجاد فضاي رقابتي سالم ميان دست‌اندرکاران فرش دستباف بيش از پيش احساس مي شود.

111/






انتهای پیام/

کد خبر 1387041748