وي با اشاره به اينکه نبود بازارچه براي فروش توليدات صنايعدستي در سطح استان يکي از مشکلات اساسي توليدکنندگان استان همدان است، گفت: اين استان با ظرفيتهاي بالايي که در خصوص توليد محصولات صنايعدستي دارد از اين امکان برخوردار است که در شهرهايي نظير تويسرکان، نهاوند، ملاير بازارچه صنايعدستي داشته باشند.
استاندار همدان ادامه داد: در منطقه غار علي صدر استان همدان سالانه بيش از 750 نفر بازديدکننده داشتهايم که اين ميزان به طور حتم در دو سال آينده به دو ميليون نفر ميرسد و اين ميزان از گردشگر ميتواند پتانسيل بالايي براي خريد توليدات صنايعدستي به حساب آيد.
مرادي با بيان اينکه استانداري همدان اين امکان را دارد که فضايي مناسب و تسهيلاتي شايسته براي ايجاد اين بازارچه ها در اختيار هنرمندان قرار دهد، افزود: در صورت موافقت، بازارچههاي صنايعدستي به صورت چرخشي در اختيار هنرمندان قرار ميگيرد چرا که فضاي اين بازارچه ها هم جاذبه زيادي داشته و هم به رونق اقتصادي کمک ميکند.
استاندار همدان همچنين خواستار ارائه تسهيلاتي به استان براي بازرگاني توليدات صنايعدستي از معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور شد و بيان داشت: اين برنامه در مورد فرش استان همدان نتايج خوبي داشته است که در صورت موافقت و معرفي چند سرمايهگذار قوي ميتوان بازار خوبي را براي توليدات صنايعدستي استان در ساير کشورها متصور بود.
وي خاطرنشان کرد: استانداري همدان اين امکان را دارد که زمينهاي مورد نياز براي پياده کردن طرح بازارچههاي صنايعدستي براي افزايش بازار فروش توليدکنندگان صنايعدستي را به هر شکل ممکن تامين کند.
111/
انتهای پیام/