وي افزود: توسعه صنعت گردشگري بعد از صنعت کشاورزي دومين محور توسعه استان گيلان محسوب ميشود.
مهديپور ادامه داد: در همين راستا طي سه سال گذشته 58 موافقت اصولي تاسيس زيرساختها در مناطق نمونه گردشگري صادر شده و ظرفيت تختهاي استان با اضافه کردن 3 هزار و 659 تخت به 9 هزار و 329 تخت رسيده است.
وي همچنين ادامه داد : ظرفيت مراکز پذيرايي و رستورانهاي استان نيز با اضافه شدن 2 هزار و 718 صندلي به 8 هزار و 18 صندلي رسيده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان گفت: ميزان سرمايهگذاري در بخش گردشگري طي اين سالها بيش از 132 ميليارد تومان بوده که 50 درصد آن براي دريافت تسهيلات به بانک مراجعه کردهاند.
وي ادامه داد: تاکنون 6 مورد مجوز بهرهبرداري و ساخت در مناطق نمونه گردشگري صادر شده و تا پايان سال اين تعداد به 20 مورد خواهد رسيد.
مهديپور همچنين با اشاره به اينکه در حال حاضر مجموع اعتبارات و تسهيلاتي که از سوي بانکها به سرمايهگذاران ارائه ميشود در نهايت 55 درصد است، گفت: اين براي سرمايهگذاران مشکل ساز است. بنابراين بهتر است تدبيري اتخاذ شود تا با افزايش ميزان تسهيلات از سرمايهگذاران حمايت شود.
وي همچنين خواستار شد: بهتر است تمام شرايط و تصميماتي که در اين حوزه اتخاذ ميشود، قبل از اعلام عمومي براي بررسي به استانها ارسال شود تا کمتر شاهد چالش در مورد آنها باشيم./102
انتهای پیام/