وي در ادامه گفت: در ايران موزه استاندارد نداريم سعي ما براين است که خود را به استانداردهاي روز، جهان برسانيم و با استفاده از امکانات نوين اين رشته از جمله راهنماهاي الکترونيکي، استفاده از سيستمهاي پيشرفته امنيتي و محافظتي فاصله خود را کم کنيم.
عظيمي، اعتبار مورد نظر براي اين پروژه را 4 ميليارد تومان و ازمحل اعتبارات شرکت مخابرات ايران ذکر کرد.
مدير موزه ملي پست تعداد بازديد روزانه از محل موزه را بطور متوسط 25- 30 نفر ذکر کرد و در ادامه گفت: روزانه در حدود 25- 30نفر از محل موزه بازديد ميکنند و بيشتر بازديدهاي انجام شده توسط گروههاي مختلف دانش آموزي و دانشجويي است.
وي متوسط بازديد سالانه را 15 هزار نفر ذکر کرد و در خصوص وضعيت اين موزه در مقايسه با موزه هاي ديگر تهران گفت: نسبت به موزه هاي ديگر در حد متوسط هستيم .کاخ موزهها به علت داشتن برنامههاي تفريحي، برگزاري نمايشگاه و اجراي موسيقي مخاطب بيشتري به خود جذب ميکنند که در واقع بايد اين تعداد را از آمار واقعي بازديد کنندگان حذف کرد.
مدير کل موزه ارتباطات درباره وضعيت مرمتي اين عمارت تاريخي گفت: تمام تلاش ما بر اين بود که عمارت را به وضعيت و فضاي قبلي خود برگردانيم و تمام تلاش را به کار برديم که مرمت اين عمارت منحصر بفرد با ظرافت و رعايت دقيق اصول مرمتي باشد.
وي از افتتاح موزه تخصصي پست و تلگراف خبر داد و در اين باره گفت: در بال مياني اين عمارت با تاسيس کتابخانه، آمفي تئاتر و ساخت باجه پستي قديمي سعي داريم در کنار حفظ فضا و نمايش فضاي قديمي، مراحل پيشرفت تدريجي پست و مخابرات و سير تدريجي آن تا رسيدن به اين مرحله از پيشرفت نمايش داده شود.
وي وضعيت موزههاي ايران را چه از لحاظ استانداردهاي بکار رفته و چه از لحاظ جذب مخاطب را اسف بار خواند و گفت: در آلمان 110 ميليون نفر سالانه از موزههاي اين کشور بازديد مي کنند در حاليکه در ايران آمار ما به سالي يک ميليون نفر هم نمي رسد .
عظيمي، توجه اصولي به موزه و برنامهريزي اصولي براي جذب توريست و مخاطب، ارتباط و برنامهريزي آموزش و پرورش براي آشنايي دانش آموزان را از جمله راهکارهاي رفع اين معضل برشمرد.
گفتني است از جمله برنامههاي ديگر مديريت اين مجموعه ساماندهي دستفروشان اطراف مجموعه، ساخت آلاچيق و کافي شاپ است.
موزه پست و مخابرات در بهمن ماه 1369 به نام موزه پست شروع به کار کرد. اين موزه در يکي از قديميترين و شکيلترين عمارتهاي دولتي تأسيس شده که از دو طبقه بنا متشکل از سالنها و غرفههاي متعدد و مکاني مناسب براي بازديد مشتاقان ديدار آثار تاريخي و کهن است.
ساختمان موزه پست و مخابرات در سال 1307 توسط علي اصغرخان صوراسرافيل وزير پست وقت تاسيس شد. اين ساختمان داراي سه بال شرقي، غربي و مرکزي است. \"مارکوف\" معمار روسي، اين بنا را طراحي کرد.
از ويژگيهاي سبک معماري رضاخاني (پهلوي اول) ترکيب سبکهاي معماري دورانهاي مختلف تاريخي ايراني و غربي با هم و شکلگيري سبکي خاص با عملکرد امروز خود است که در بناي پست، اين ترکيب به صورت تزييني در ستون و سرستونهاي متصل به بدنه و طاق نماهاي آجري دور تا دور صحن مرکزي در طبقه بالا مشهود است.115/
انتهای پیام/