وي با اشاره به اينکه شرکت در نمايشگاههاي خارجي به تنهايي ميتواند در شناسايي سليقههاي جهاني و يا افزايش فروش توليدات مؤثر باشد افزود: ارتباطي که صادرکنندگان با ساير فعالان اين بخش در کشورهاي مختلف برقرار ميکنند نيز حايز اهميت است و برقراري اين ارتباط نيازمند اطلاعرساني کافي از طرف دولت براي اين افراد است.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور ادامه داد: برپايي دورههاي آموزش براي صادرکنندگان، افزايش نرخ جوايز صادراتي توليدات صنايعدستي و امکان حضور توليدکنندگان و صادرکنندگان فعال در نمايشگاههاي خارجي از اقداماتي است که در اين زمينه صورت ميگيرد.
هاتفي با بيان اينکه معرفي کشور در باب صنايعدستي به خوبي اتفاق نيفتاده است اظهار داشت: حدود 9 ماه است که در دولت نهم اين اقدام در حال شکلگيري است و با وجود 13 ميليون افراد وابسته به صنايعدستي درکشور تلاش ميکنيم از صنايعدستي به عنوان جايگزين مناسبي براي نفت کشورمان استفاده کنيم.
وي همچنين با تأکيد بر اينکه براي معرفي بيشتر توليدات صنايعدستي در داخل کشور و ايجاد بازار فروش براي اين توليدات 45 نمايشگاه داخلي در سطح ملي منطقهاي و استاني در تابستان امسال در نظر گرفتهايم، گفت: شرکت در اين نمايشگاه به دليل برخورداري از شرايطي چون پرداخت نکردن اجاره غرفهها، اسکان رايگان، نتايج خوبي را براي صنعتگران و توليدکنندگان صنايعدستي به دنبال دارد.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي با اشاره به وضعيت واردات و توليدات صنايعدستي صنايعدستي کپي شده از کشورهاي مختلف گفت: در عرصه جهاني وقتي ما امکان ورود توليداتمان را به اين کشورها ميخواهيم نميتوان از ورود کالاهاي آنها به داخل کشور جلوگيري کنيم.
هاتفي افزود: بسياري از اين کشورها به کپي صنايعدستي ما ميپردازند ولي هيچگاه نميتوانند صنايعدستي و يا فرش ما را توليد کنند به همين ما نيز با بهبود کيفيت توليداتمان و نحوه بستهبندي اين محصولات ميتوانيم بازار فروش آنها را کساد کنيم./111
انتهای پیام/