فيروز پرويزيان با بيان اينکه براي سال 87 هنوز اعتباري به اين بافت اختصاص نيافته است ، افزود: در سال 85 و 86 نقشهبرداري بافت هم انجام و حدود 80 درصد مرمتهاي تکميلي بافت تمام شد .
وي تصريح کرد: يکي از اقدامات براي سال 87 احياي تمامي بناهاي داخل بافت و مرمتهاي تکميلي است .
مدير پايگاه تاريخي دهدشت اضافه کرد: از شاخصترين بناهاي داخل بافت تاريخي دهدشت مي توان به حمام شرقي، حمام دهدشت ، حمام محمد ، امامزاده معصوم ، امامزاده جابر ، امامزاده بي بي عصمت اشاره کرد که اينها بناهايي هستند که مرمتهاي تکميلي آنها تمام شده و در حال حاضر تاسيسات مکانيکي و الکتريکي را در اين بناها انجام ميدهيم .
پرويزيان اظهار داشت :در حمام کوهيار و کاروانسراي دهدشت در حال انجام تاسيسات مکانيکي و الکتريکي هستيم و با توجه به اينکه تمام اين بناها داراي طرح مرمت و احيا هستند در نظر داريم سال 87 تمام اين بناها را احيا کنيم .
مدير پايگاه تاريخي دهدشت اضافه کرد: براي بافت تاريخي دهدشت در سال 86 در حدود 110 ميليون تومان اعتبار ملي و در حدود 100 ميليون تومان اعتبار استاني اختصاص يافت .
وي با بيان اينکه در بافت تاريخي دهدشت در حدود 20 بناي شاخص وجود دارد ،خاطرنشان کرد: هدف اصلي پايگاه دهدشت در سال 87 اين است که يک برنامه کامل براي ساماندهي بافت دهدشت داشته باشد که گردشگران و مردم به راحتي از اين بافت ديدن کنند .
پرويزيان ادامه داد: يکي ديگر از اقدامات پايگاه در اين بافت نورپردازي اين بافت و احياي بناها است به طوري که گردشگران از يک طرف وارد بافت و از سوي ديگر خارج شوند .
/104
انتهای پیام/