وي ادامه داد: مواد اوليه در تمامي حرفهها مثل چاقو، چاروق و مليله از بخش خصوصي تهيه ميشود و دستگاههاي دولتي هيچ نظارتي نميتواند بر آن داشته باشند به همين خاطر اکثر صنعتگران با مشکل تهيه مواد اوليه مواجه هستند.
اين صنعتگر صنايع دستي با اشاره به اينکه مليله استان براي رسيدن به جايگاه خود، به حمايت مسئولان نياز مند است، بيان داشت: دولت تسهيلاتي همچون وام بانکي را ميدهد اما به دليل مشکلات زيادي که بانکها بر سر راه اين صنعت ميگذارند، آن ها از گرفتن وام پشيمان ميشوند در صورتي که مليله کاري هنري است که نياز به سرمايه دارد.
اصغرزاده افزود: محصولي که توليد مي شود خريدار ندارد و در دست توليد کنندگان مي ماند و صنعتگر مجبور مي شود دست ساخته خود را با نازلترين قيمت به فروش برساند.
وي با بيان اينکه دليل کم توجهي به اين هنر قديمي و اصيل ايراني نداشتن سرمايه و نبود ثبات در بازار فروش است، اظهار داشت: اين امر باعث ميشود ديگر کسي به سراغ اين صنعت نرود و دلالي و واسطه گري را که سود بيشتري دارد دنبال کند.
هنرمند زنجاني با تأکيد بر اينکه پيشرفت و توسعه صنعت مليله سازي در زنجان در مقايسه با ديگر صنايعدستي از روند کندي برخوردار است، تصريح کرد: به علت رکود و افت صنايع نقره در بازار ايران، نوسان شديد قيمت مواد اوليه، مشکلات مالي صنعتگران و هنرمندان و طاقت فرسا بودن کار، بتدريج از رونق اين هنر کاسته شده است.
111/
انتهای پیام/