توجه ويژه به روستاها در توسعه صنعت توريسم نقش موثري دارد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد با بيان اين مطلب گفت: جاذبه‌هاي اماکن مذهبي ايران که نقش تعاليم مذهبي با انديشه ، هنر و زندگي ايراني را به نمايش مي‌گذارد ، مورد توجه گردشگران به ويژه گردشگران خارجي است.

عزيزالله سيفي افزود: در کشور ايران ، استان دارالعباده يزد نيز داراي موقعيت منحصر به فرد از لحاظ اماکن مذهبي است و بسياري از گردشگران اين استان از اماکن مذهبي نيز بازديد مي‌کنند.

سيفي اضافه کرد:ايجاد امکانات اعم از جاده‌ها، هتل‌ها، مجتمع هاي بين راهي همراه با اطلاع رساني صحيح و بالا بردن سطح فرهنگ عمومي در زمينه توسعه توريسم مذهبي است.

به گفته سيفي، رونق توريسم در روستاهاي استان مي‌تواند اثرات فراواني داشته باشد که از آن جمله مي‌توان به بهبود وضعيت معيشت در روستاها ، احياي بسياري ار رشته‌هاي صنايع دستي و کاهش تقاضا براي مهاجرت به شهرهاي بزرگ اشاره کرد.

وي اظهار داشت: امروزه در کنار توسعه توريسم فرهنگي، توريسم طبيعي، توريسم تجاري و توريسم ورزشي، توريسم مذهبي نيز نقش مهمي در جذب گردشگر دارد.

سيفي با بيان اينکه دارالعباده به عنوان يک قطب گردشگري مهم در جذب توريست مذهبي و فرهنگي محسوب مي شود ، تصريح کرد: گردشگراني که وارد يزد مي شوند مشتاقانه از اماکن مذهبي و بقاع متبرکه بازديد مي‌کنند.

وي از مساجد جامع، فهرج، ابوالمعالي، شاه طهماسب، ريگ، فرط، حظيره، سرپلک، ملااسماعيل، مصلي، چهار منار، اهرستان، پشت باغ و نظاميه به عنوان شاهکارهاي هنري و معماري اسلامي ياد کرد و افزود: اين اماکن مذهبي تاريخي بيشترين مقصد گردشگران مذهبي هستند .

وي در ادامه خاطر نشان کرد: بقعه دوازده امام به عنوان قديمي‌ترين بناي کتيبه دار کشور و نماد هنر و معماري دوران سلجوقي است که مزين به نقوش گچبري همراه با خطوط کوفي است که علاوه بر اينکه گردشگران از آن ديدن مي‌کنند، مورد توجه دانشجويان و پژوهشگران رشته معماري نيز هست.

سيفي اظهار داشت: بقعه‌هاي سيد گل سرخ، سيد شمس الدين، سيد رکن الدين، شيخ محمد خانقاه، شيخ احمد فهادان، شاه خليل ثاني، مجموعه زنگيان و سپهسالار از ديگر اماکن تاريخي است که در جذب گردشگر فرهنگي ، مذهبي به استان نقش موثري دارد./104



انتهای پیام/

کد خبر 138705013