ابراهيم اسبقي با اشاره به اينکه سرمايهگذاري در رشتههاي اصيل و سنتي تنها راهکار پيشنهادي براي حفظ اين رشتهها است، تصريح کرد: توسعه مجتمعهاي آموزشي در استان را از جمله برنامههايي است که ميتواند در اين زمينه تآثيرگذار باشد.
وي ادامه داد: به طبع ايجاد و توسعه دانشکدههاي صنايع دستي و مراکز آموزشي کارآمد نيز تأثير بسزايي در اين امر داشته باشد البته مشروط بر اينکه هنرجويان آنها از تجربه عملي خوبي نيز در کنار تجربه علمي برخوردار باشند.
اين توليد کننده صنايع دستي با بيان اينکه بازار موجود گليم چه در سطح استان و چه در شهرهاي ديگر چندان قابل توجه نيست، گفت: پايين بودن نسبي قيمت تمام شده توليد گليم و بي توجهي به کيفيت آن به دليل نبودن سياستهاي حمايتي رونق اين توليدات را بسيار کم کرده است.
اسبقي بر وجود کارگاههاي متمرکز توليدات گليم در سطح استان تأکيد کرد و افزود: به دليل توليدات خانگي اين محصولات نظارت براين محصولات و امکان فروش مستقيم آنها به کمترين حد ممکن رسيده است.
اين هنرمند اردبيلي خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات پيشروي هنرمندان گليم باف وجود تعاوني و اتحاديه براي تحت پوشش قراردادن آنها و حل مشکلات موجود بر سر راه توليد چون گراني مواد اوليه و حمايت از کارگران در مقابل کارفرمايان احساس ميشود./111
انتهای پیام/