وي با اشاره به اينکه در کشور ما حجاب به عنوان يک ضرورت مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: اما ما با توجه به اين ضرورتها از نظر مد لباسي که هم شيک باشد و هم معرف فرهنگ و باورهاي دينيمان باشد در جايگاه خوبي قرار نداريم.
دبير سومين جشنواره زنان سرزمين من غناي زياد ايرانيان در پوشش و حجاب در سطح جهان را عاملي بر اهميت تعيين مرزهاي مشخص براي پوشش زنان دانست و گفت: با توجه به پشتوانههاي خوبي که در کشورمان به دلبل وجود قوميتها و اقوام مختلف از نظر پوششي وجود دارد تا به امروز نتوانستهايم به باور صحيحي براي نوع پوشش زنانمان برسيم.
قند فروش ادامه داد: با حضور فعالان دانشگاهي در عرصه طراحي و دوخت لباس در کشورمان و توجه بيش از پيش به رويکرد لباس بانوان، انگيزهها براي برپايي چنين اقدامي دوچندان شد.
وي با بيان اينکه قسمت اعظم لباسهاي طراحي شده توسط هنرمندان ايراني و 33 کشور حاضر در اين جشنواره در بخش شوي زنده لباس عرضه شده است، تصريح کرد: در بخش نمايشگاهي به معرفي لباس اقوام مختلف که مي تواند سرلوحهاي براي طراحيهاي جديد باشد و ارائه طرحهاي اسلامي طراحان هشت کشور ديگر بودهايم.
دبير اين جشنواره از ارائه بيش از دوهزار دست لباس به دبيرخانه جشنواره قبل از برگزاري اين حرکت خبر داد و گفت: يکصد دست لباس را در بخش نوجوانان دختر و يکصد دست را در بخش لباس ويژه زنان با رويکرد زيبايي، پوشش، تنوع و بهره مندي از رنگهاي شاد مورد توجه قرار داديم.
قند فروش افزود: با گذشت شش روز از آغاز برپايي اين جشنواره استقبال از آن بسيار قابل توجه بوده است به طوري که مي توان علاقه مندي زنان ايراني را به انتخاب پوششي کاملاً ايراني و متنوع را درک کرد.
وي خاطر نشان کرد: حضور کشورهاي مختلف در جشنواراه زنان سرزمين مردم راهکاري براي بينالمللي کردن اين جشنواره است چرا که ما مي خواهيم به جهانيان نشان دهيم که حجاب يک ضرورت است که دنيا وجود آن را احساس کرده است.
گفتني است سومين جشنواره زنان سرزمين من از 25 تيرماه تا 5 مردادماه در کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان پذيراي عموم علاقهمندان به طرحهاي نو و متنوع پوشش اسلامي است./111
انتهای پیام/