وي با اشاره به اينکه به دليل مشکلات در آموزش، بسياري از رشتههاي صنايع دستي از نسل گذشته به نسل جديد منتقل نشده است، افزود: وجود دورههاي آموزشي رشتههاي صنايع دستي در واحدهاي درسي به خصوص در مناطقي که مردم از اين طريق امرارمعاش مي کنند، بايد گنجانده شود.
اين هنرمند قمي ادامه داد: بحث آموزش در خصوص شناخت بيشتر رشتههاي صنايع دستي ميتواند در مورد گردشگران داخلي و خارجي نيز به کار برد چراکه اغلب مسافران به شهرهاي مختلف بسيار طالب شناخت رشتههاي هنري هستند.
رمضان زاده اطلاع رساني دقيق و صحيح را در رابطه با اين رشتهها از علايق صنعتگران صنايع دستي دانست و بيان داشت: هيچ امکاني براي اين کار پيش بيني نشده است و اطلاع رساني نادرست بعضي از فروشندگان نيز ضربات جبران ناپذيري به شناخت صنايع دستي کشور وارد کرده است.
وي با بيان اينکه در حال حاضر مشکل ميتوان توليدات اصل از غير اصل را در فروشگاههاي صنايعدستي در کشور تشخيص داد، تصريح کرد: اگر شناساندن اين توليدات به صورت برنامهاي همه جانبه دربيايد از فروش بسياري از محصولات تقلبي نيز جلوگيري مي شود.
اين صنعتگر صنايع دستي افزود: معرفي و نحوه ساخت اين توليدات ميتواند عموم مردم را با تهيه محصولات صنايع دستي و مشکلات پيشروي اين هنرمندان آشنا کند و ارزش بيشتري به کار اين صنعتگران ببخشد./111
انتهای پیام/