تشکيل جامعه تخصصي گردشگري الکترونيک

فريبرز انصافي رئيس هيات موسس جامعه تخصصي گردشگري الکترونيک در گفت و گو با ميراث آريا(chtn) ضمن اعلام اين خبر گفت: با توسعه گردشگري در کشور نيازهاي متعددي به وجود آمده است و به اين ترتيب شاهد فعاليت شرکت‌ها و موسسات متعددي در زمينه گردشگري الکترونيک به ويژه رزرواسيون هتل، تور و غيره بوده ايم. بسياري از اين شرکت‌ها بدون مجوز آغاز به فعاليت کرده‌اند که نارضايتي شرکت‌هاي داراي مجوز را به همراه داشته است.

وي دامه داد: از سوي ديگر در صورت نظارت نداشتن بر عملکرد اين نوع شرکت‌ها ممکن است در آينده نزديک شاهد بروز مشکلات جدي در زمينه گردشگري باشيم بنابراين بر آن شديم تا با هماهنگي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گدشگري و با راه‌اندازي اين جامعه به نظارت بر عملکرد شرکت‌ها و موسسات فعال در اين زمينه بپردازيم.

وي گفت: تشکيل اين جامعه تخصصي در همايش گردشگري الکترونيک که چندي پيش برگزرا شد، مطرح و تصويب شد. هيات موسس اين جامعه نيز با حمايت کارشناسان و دست‌اندرکاران گردشگري از جمله اتحاديه هتل‌دارن، جامعه تخصصي تورگزدانان و کارشناسان و شرکت‌هاي فنآوري اطلاعات و IT انتخاب شدند.

انصافي ادامه داد: يکي از اهداف اصلي تشکيل اين جامعه ساماندهي گردشگري الکترونيک و سايت‌هاي فعال در اين زمينه و نظارت بر نحوه فعاليت آن‌ها و ارائه برند خاص براي شناسنامه‌دار کردن اين فعاليت‌ها است.

وي افزود: امروزه دنيا به دنبال اين است که بيشتر فعاليت‌هايش را از طريق اينترنت انجام دهد، به طوري که به عنوان مثال اکنون 30 درصد رزرو تورهاي کشور آمريکا از طريق اينترنت انجام مي‌شود.

رئيس هيات موسس جامعه تخصصي گردشگري الکترونيک گفت: حالا ويزاي الکترونيک در کشور ما راه‌اندازي شده است و به تبع آن بايد رزرو آن لاين هتل و تور نيز رونق پيدا کند، تا اين چرخه کامل شود. اما قبل از هر چيز در اين زمينه نيازمند اعتماد گردشگران هستيم و به همين منظور قصد داريم تمام اين موسسات و شرکت‌ها را در لواي يک برند جمع کرده و بر عملکرد آن‌ها نظارت کنيم و به اين ترتيب به کارشان اعتبار ببخشيم./100

انتهای پیام/

کد خبر 1387050621