صنعت سفال با تکنيک‌هاي روز جهاني همراه نيست

مريم قديمي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: محروم بودن صنعت سفال کشور از تکنيک‌هاي روز جهاني، يک نوع بي تنوعي و تکراري بودن در طرح‌ها را پديد آورده است.

وي ادامه داد: اگر مدتي در ميان طرح‌هايي که در حال حاضر در بازار سفال موجود است جستجو کنيم، حضور طرح‌هاي تکراري و يا رنگ‌هايي که وجود آن در بازار تنوعي ندارد به خوبي مشهود است.

اين هنرمند سفالگر همداني با اشاره به اينکه کيفيت اين توليدات برخلاف تنوع رنگي آن بي نظير است، اظهار داشت: البته از نظر رنگ نيز در نقاط مختلف کشور تفاوت‌هايي وجود دارد به طوري که سفال‌هاي ميبد يزد از اين بابت تنوع بيشتري دارند.

قديمي با بيان اينکه ميان استاندارد‌هاي جهاني و آنچه در بازار سفال کشور ديده مي شود، تفاوت وجود دارد، گفت: بررسي بحث لعاب و لعاب بندي در توليدات سفال موجود در کشور، در حال حاضر ضروري به نظر مي‌رسد.

وي تصريح کرد: آنچه به کيفيت محصولات سفال در کشور آسيب وارد مي‌کند غير استاندارد بودن مواد به کار رفته در لعاب و نحوه لعاب‌بندي اين محصولات است.

اين صنعتگر همداني بر برگزاري برنامه‌هاي تخصصي براي حل اين معضل تأکيد کرد و افزود: رفع اين مشکل بر نزديک شدن توليدات سفال با خواست و سليقه روز جهاني کمک مي‌کند.

مريم قديمي توجه به کاربرد جديد براي توليدات سفال را در کشور ضروري دانست و افزود: اتفاقي که امروز در بازار اين محصولات در حال وقوع است تعريف کاربردي جديد براي اين محصولات است که البته هنوز فراگير نشده است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387050736