وي با بيان اينکه تلاش ما در تمام ديدارها و گفتگوها براي گسترش روابط جهانگردي بين ايران و سوريه بود، تصريح کرد: برگزاري کنفرانسهاي مطبوعاتي و سفرهاي خبرنگاران دو کشور به يکديگر نقش عمدهاي در فعالسازي گردشگري بين دو کشور دارد و من از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايران درخواست کردم که تعدادي از خبرنگارانش را جهت اعزام به سوريه و شرکت در جشنواره راه ابريشم انتخاب کنند تا سوريه ميزبان تعدادي از خبرنگاران ايراني و ايران ميزبان خبرنگارن توريسم سوريه باشد.
معاون وزارت سياحه سوريه گفت: به جز اماکن زيارتي و عتبات مکانهاي توريستي و تاريخي زيادي در سوريه وجود دارد که مردم و گردشگران ايران از آن اطلاعي ندارند.
کلش در پاسخ به سئوالي درباره وضعيت گردشگري سوريه گفت: سوريه در سال 2007 ، 4ميليون و 600 هزار توريست را پذيرا بوده که اين تعداد نسبت به سال قبل نرخ رشد 15 درصدي داشته است.
وي درباره افزايش بيش از اندازه عوارض خروجي مسافران ايراني در سوريه گفت: اين يک قانون است که در سوريه به تصويب رسيده و براساس آن مبلغي که شهروندان سوري به عنوان عوارض خروج مي پردازند يک مبلغ همگاني است که شامل گردشگران نيز ميشود.
وي در پاسخ به سئوالي درباره عدم نظافت مناسب زينبيه و ارائه خدمات نامناسب تصريح کرد: در هيات همراه مدير جهانگردي استان دمشق که مقام حضرت زينب(س) در اين استان واقع شده و نمايندهاي از استانداري دمشق و وزارت بهداشت حضور دارند و در اين زمينه همکاري و هماهنگي لازم با سازمان حج و زيارت ايران انجام خواهد شد و همه دست اندرکاران درصدد هستند که هرگونه نارسايي دراين زمينه رارفع کنند.
معاون وزارت سياحه سوريه در پاسخ به سئوالي پيرامون اخذ هزينههاي بيش از هزينه مصوب توسط هتلهاي سوريه از آژانسهاي ايراني تصريح کرد: برهتلهاي 4 ستاره و 3 ستاره سوريه از سوي وزارت گردشگري سوريه نظارت ميشود، اما قيمتها بستگي به قرارداد آژانسها با اين هتلها و کيفيت خدمات و عرضه و تقاضا دارد./105
انتهای پیام/