صادرات صنايع دستي با پتانسيل توليد کشور همخواني ندارد

کارشناس توليدات صنايع دستي در همدان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: در حالي که صادرکنندگان صنايع دستي کشور با مشکلات عديده‌اي روبرو هستند، سود ناشي از اين توليدات در کشورهاي اروپايي و آفريقايي در بهبود وضعيت اقتصادي آن‌ها نقش بسزايي گذاشته است.

بهجت عباسي با اشاره به توليدات عمده صنايع دستي استان همدان چون سفال و صنايع چوبي اظهار داشت: ما توانمندي‌هاي توليدکنندگانمان را در اين زمينه‌ها جدي نمي‌گيريم در حالي که همين محصولات در اروپا و آفريقا سالانه ده‌ها ميليون دلار سود نصيب اين کشور‌ها مي کند.

وي ادامه داد: روش‌هاي بازاريابي سامان يافته در تجارت اين محصولات توسط اين کشورها حتي در ارتقاءفرهنگ و اقتصاد آن‌ها نيز نقش داشته است و اين آن چيزي است که ما کمتر به آن توجه داشته‌ايم.

اين کارشناس با بيان اينکه توليد مقدمه تجارت موفق است، تصريح کرد: رفع مشکلات تجارت براي رقابت در بازارهاي جهاني مستلزم تنوع توليد در کنار پايين آوردن قيمت تمام شده براي مشتريان است.

عباسي تصريح کرد: اگر امروز کشورهايي چون چين در توليد و تصاحب بازار سرلوحه بسياري از کشورها شده‌اند، به دليل نقش مؤثر دولت اين کشور در پرداخت 100 درصدي حق بيمه، نرخ مناسب سود و تسهيلات بانکي براي توليد کنندگان و پرداخت رقم بالايي از هزينه‌هاي صادرکنندگان در قالب جوايز صادراتي است.

وي همچنين با مؤثر دانستن نقش تجارت الکترونيک براي توليد کنندگان و صادرکنندگان در کشور گفت: از اين طريق سالانه رشد تجارت تا 50% قابل پيش بيني است که البته اين امر نيازمند فرهنگ سازي اساسي در کشور است.

اين کارشناس صنايع دستي خاطرنشان کرد: به طور حتم دعوت از تجار و بازرگانان بازارهاي هدف براي ايجاد ارتباط با واحدهاي توليدي و تجاري، پرداخت يارانه‌هاي حمل و نقل توسط دولت، افزايش تسهيلات صندوق ذخيره ارزي در توسعه تجارت کشور مي‌تواند تأثير گذار باشد.

111/


انتهای پیام/

کد خبر 138705119