جذب 900 هنرجو در رشته‌هاي مختلف صنايع دستي استان زنجان

شاهپور سليمان پور، معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان زنجان در گفت و گو با ميراث آريا(chtn) افزود: با توجه به برنامه سازمان مبني بر واگذاري آموزش به بخش خصوصي در ماه‌هاي آينده آموزش صنايع دستي به بخش خصوصي واگذار مي شود.

وي در ادامه با بيان اينکه قصد داريم تمامي تفاهم نامه‌هاي آموزشي صنايع دستي را عملياتي کنيم، تصريح کرد: بدين منظور آموزش مجازي را از طريق وب سايت آغاز و اقدام به ثبت رشته‌هاي ملموس و ناملموس کرده ايم که در صورت تامين اعتبار عملياتي خواهد شد.

وي در مورد ساير اقدامات معاونت صنايع دستي استان زنجان گفت: قرار دادن توليدات صنايع دستي در کنار بناهاي تاريخي و احياء برخي از رشته‌هاي صنايع دستي منسوخ و يا رو به منسوخ از جمله پروژه هاي در دستور کار اين معاونت است.

سليمان پور در خصوص اقدامات فرهنگي اين معاونت گفت: راه اندازي کارگاه مجسمه سازي و افزايش رشته هاي مرسوم که داراي پتانسيل بالايي هستند همچون تجهيز کارگاه مجسمه سازي ،تراش سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي،مصنوعات چرمي،توليدات فلزي در راستاي اقدامات فرهنگي اين معاونت است.

وي در پايان افزود: با راه اندازي دانشگاه علمي کاربردي ،علمي کردن صنايع دستي بومي استان و جذب دانشجو در رشته هاي کارشناسي دانشگاه زنجان با عنوان صنايع دستي و گردشگري علمي و فني تلاش هاي جديدي را آغاز خواهيم کرد./117

انتهای پیام/

کد خبر 1387051426