معاونت ميراث فرهنگي و وزارت نيرو درباره سازه‎هاي آبي گمانه‌زني کردند

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي معاونت ميراث فرهنگي ، فريبرز دولت‎آبادي با اشاره به نگاه و حساسيت مثبت وزارت نيرو بر روي سازه‎هاي آبي تاريخي کشور و تلاش گنجينه ملي آب براي حفاظت از اين سازه‎ها ابراز کرد: ما از اين حساسيت وزارت نيرو استقبال کرديم و در جلسه‎اي مشترک به بررسي راهکارهاي مرتبط با اين موضوع پرداختيم.

معاون ميراث فرهنگي گفت: گنجينه ملي آب مدتي است پروژه‎اي را در ارتباط با سازه‎هاي آبي شوشتر آغاز کرده است. از سويي با توجه به اينکه اين اثر به‌عنوان پروژه پيشنهادي ما براي ثبت در فهرست ميراث جهاني مطرح است، لذا به اين جمع‎بندي رسيديم که نياز به هماهنگي بيشتري در اين بين است.

دولت‎آبادي گفت: در جلسه‎اي که روز سه شنبه 15/5/87 در محل معاونت ميراث فرهنگي و با حضور مسئولان وزارت نيرو، گنجينه ملي آب، مديران معاونت ميراث فرهنگي و مشاور پروژه سازه‎هاي آبي شوشتر برگزار شد، مباني کارهاي در دست اقدام توسط مشاور براي حاضران تشريح شد.

وي افزود: با توجه به اينکه مشاور پروژه در مرحله‎اي است که مي‎بايست گمانه‎زني بر روي سازه‎هاي آبي شوشتر انجام دهد تا بتواند مقدمات مباحث مربوط به استحکام‎بخشي سازه‎ها را انجام دهد، لذا بحث‎‎هايي در زمينه چگونگي انجام اين کار مطرح و مقرر شد با برگزاري جلسات تخصصي با هيأت راهبردي پايگاه، جمع‎بندي لازم در اين زمينه انجام پذيرد.

فريبرز دولت‎آبادي با اشاره به تصميمات مهمي که در حاشيه اين جلسه اتخاذ شد افزود: قرار شد در يک برنامه مشترک ميان معاونت ميراث فرهنگي و وزارت نيرو ، مباحث ساماندهي، حفاظت و مرمت ساير سازه‎هاي آبي موجود در کشور مانند تأسيسات آبي موجود در جوار زاينده‎رود، سازه‎هاي آبي موجود در ادامه رود کارون، آسياب‌هاي آبي، قنات‌ها، سدها و بندهاي موجود و کل سازه‎هايي که با مبحث آب در ارتباط است، مطرح و درخصوص آنها بررسي‎‎هاي لازم انجام شود.

وي گفت: ما در ادامه اين جلسه و با توجه به اينکه موضوعاتي از اين دست در پروژه‎هاي پيشتاز سازمان نيز پيش‎بيني شده است، جلساتي کارشناسي برگزار خواهيم کرد تا مصاديق در اين حوزه تعيين شود و در مجموع پيش‎بيني مي‎شود امسال، سال پرباري در زمينه اين همکاري‎ها باشد./120

انتهای پیام/

کد خبر 138705189