نشان دولتي به برترين‌هاي گردشگري اعطا مي‌شود

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي نخستين جشنواره برترين‌هاي صنعت گردشگري ايران، مديرکل بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با اعلام اين مطلب گفت: به دنبال يک روش کاربردي و اجرايي براي اعطاي يک نشان دولتي به برترين‌هاي صنعت گردشگري هستيم.اين نشان علاوه بر هدايايي است که از سوي عالي‌ترين مقامات کشور نصيب برگزيدگان مي‌شود تا مشوقي براي فعاليت بيشتر و موثرتر آنها در آينده باشد.

مجيد اسفنديار افزود: برگزاري نخستين جشنواره برترين‌هاي گردشگري حضور خود جوش بخش خصوصي براي ارتقاي کيفيت خدمات گردشگري و استانداردسازي را به همراه دارد.

وي با اشاره به برگزاري اين جشنواره در سطح ملي تاکيد کرد: برترين‌هاي صنعت گردشگري با حضور نمايندگان همين بخش و با نظارت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري انتخاب خواهند شد تا فضايي سالم و رقابتي بين دست اندرکاران اين صنعت ايجاد شود.

وي در ادامه گفت: در سال‌هاي گذشته هر دو سال يکبار ميان مهمانسراهاي جهانگردي جشنواره‌‌اي براي انتخاب برترين برگزار مي‌شد که اين بار يک شرکت خصوصي با بهره‌برداري از الگوي برگزاري اين جشنواره در کشورهاي خارجي متولي برگزاري آن در ايران شده است.

وي به معرفي برترين‌هاي صنعت گردشگري در گروه‌هاي مختلف مهمانداري، هتلداري، تورگردان‌ها، آژانس‌هاي مسافرتي و غيره اشاره کرد و افزود: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در برگزاي اين همايش به عنوان سياستگذار و حامي معنوي حضور دارد و قرار است شرکت ساتراپ به عنوان مجري طرح با تقبل همه هزينه‌ها اين جشنواره را به بهترين شکل ممکن اجرا کند.

مديرکل دفتر بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: شرکت مجري طرح با همکاري مناسب کارشناسان سازمان و تشکيل شورايي مشترک، تمام معيارهاي لازم براي انتخاب برترين‌ها را تهيه و به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ارائه کرده است.

به گفته وي در کميته‌هاي شوراي مشورتي نخستين جشنواره برترين‌هاي صنعت گردشگري ايران، نمايندگان از هر سازمان و هر صنف مرتبط مانند هتلداران، جامعه تورگردان‌ها، انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي و ... حضور خواهند داشت.

اسفندياري با اشاره به نظارت جدي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري درباره داوري اين جشنواره تصريح کرد: ما به دنبال عدالت و معرفي دست‌اندرکاران واقعي و فعال حوزه گردشگري هستيم و به همين دليل با همکاري شرکت مجري، نهايت دقت را در زمينه انتخاب داوران و بومي کردن معيارهاي انتخاب برترين‌ها خواهيم داشت.

وي اصل برگراري نخستين جشنواره برترين‌هاي گردشگري ايران را حرکتي مهم و صنفي دانست و افزود: امروز در کشور مي‌بينيم که هر صنفي حتي صنف کارکنان دولت با برگزاري همايش‌ها و جشنواره‌هاي مختلف، برترين‌هاي خود را با هدف ايجاد رقابت سالم و انگيزه مضاعف بر کارکنان، انتخاب مي‌کنند که متاسفانه چنين حرکتي تاکنون در گردشگري اتفاق نيفتاده است.

اسفنديار خاطرنشان کرد: نخستين جشنواره برترين‌هاي گردشگري با اطلاع‌رساني خوب و مناسب زحمات و فعاليت‌هاي زنجيره خدماتي و مديريتي گردشگري مي‌تواند تاثير فراواني در ايجاد فضاي رقابتي و دستيابي به آخرين متهاي علمي و خدماتي جهاني را به همراه داشته باشد.

مديرکل بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري برگزاري جشنواره برترين‌هاي صنعت گردشگري را منجر به استانداردسازي داوطلبانه صنوف گردشگري دانست و گفت: استانداردسازي ارتقاي کيفيت خدمات گردشگري يکي از سياست‌هاي جدي سازمان ميراث است که اخيرا نيز با توجه به ضرورت و اهميت آن براي همه واحدهاي اقامتي و پذيرايي اجباري شده است.

او اجباري کردن استانداردسازي را يکي از ابزارهاي کاربردي دانست و گفت: سازمان همواره به دنبال مشارکت و علاقمندي بخش خصوصي براي حضور در سياست‌هاي کلان خود بوده است و مي‌توان گفت: برگزاري جشنواره و برنامه‌هايي مشابه آن به عنوان وسيله‌اي ديگر به صورت خود جوش دست‌اندرکاران گردشگري را براي استانداردسازي و ارتقا کيفيت خدمات خود ترغيب مي‌کند.

اسفندياري يادآور شد با بخش دولتي امور به خوبي پيش مي‌رود اما ايجاد فضاي رقابتي، صميمانه و موثر که انگيزه بخش خصوصي را به سياست‌هاي دولت تقويت کند از درون چنين برنامه‌هايي بيرون مي‌آيد.

مديرکل بازاريابي و تبيلغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري انتقال تجربيات بخش خصوصي به يکديگر را از ديگر دست آورد‌هاي برگزاري نخستين جشنواره برترين‌هاي صنعت گردشگري ايران دانست و گفت: برگزاري اين جشنواره براي اولين بار قطعا با نقايصي همراه خواهد بود که ما تلاش مي‌کنيم با همکاري شرکت مجري و کارشناسان بخش خصوصي خروجي نهايي را تحليل و موانع پيش روي آن را براي اجرا در سال‌هاي آينده بر طرف کنيم.

وي افزود: هيات داروان جشنواره نيز به طور کامل و دقيق فيلتر شده‌اند تا از ابتداي برگزاري آن سيستمي عادلانه منسجم و هماهنگ براي انتخاب برترين‌هاي گردشگري بنا شود که در آينده نيز پيامد مثبتي را به همراه داشته باشد و اجراي آن به ايجاد فضاي مخرب و غير رسمي منجر نشود.

اسفنديار با بيان اينکه سازمان تلاش مي‌کند ناظر تمام عيار بر اجراي اين جشنواره باشد، تاکيد کرد: تاکيد مي‌کنم بخش خصوصي فعال و علاقمند در حوزه گردشگري از اين فرصت به وجود آمده به نحو احسن و براي بازيبيني جايگاه خود استفاده کند.

وي ادامه داد: با توجه به اصل 44 قانون اساسي که واگذاري امور به بخش خصوصي را يکي از مهمترين سياست‌هاي دولت دانسته، برگزاري جشنواره برترين‌هاي صنعت گردشگري ايران فرصتي خوب و مناسب براي رونق گردشگري است به همين جهت توصيه مي‌کنم فعالان بخش خصوصي گردشگري به اين جشنواره به عنوان يک فرصت و محک نگاه کنند.

مديرکل بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گفت: از آنجا که برترين‌هاي انتخاب شده در اين فرصت بايد وجه تمايز و برتري نسبت به ساير دست‌اندرکاران بخش خصوصي داشته باشن، کميته‌اي با حضور کارشناسان بخش خصوصي و دولتي و استادان پژوهشکده گردشگري تشکيل داديم تا چگونگي و روند اعطاي يک نشان دولتي به برترين‌هاي گردشگري را پيگيري کنند./100

انتهای پیام/

کد خبر 1387052210