وي با اشاره به اينکه کشور ما با توليد سالانه 5 ميليون متر مربع فرش دستباف موفق به صدور0 8 درصد از اين توليدات در طول هر سال ميشود، اظهار داشت: اين نمايشگاه با عرضه اين محصولات در قالب 380 غرفه فعاليت خود را آغاز ميکند.
رييس مرکز ملي فرش ايران ادامه داد: نمايشگاه فرش دستباف ايران با پشت سر گذاشتن 16 دوره خود تآثير بسزايي در رشد بازار فرش کشورمان و فراهم کردن امکان صادرات راحتتر اين محصولات در سالهاي اخير شده است.
فرجي با بيان اينکه شرکت کنندگان در اين گردهمايي بزرگ شامل توليد کنندگان، صادرکنندگان، طراحان و جمع قابل توجهي از دانشگاهيان از نقاط مختلف کشور هستند، بيان داشت: قيمت ارائه شده در اين نمايشگاه در طول اين سالها نسبت به قيمت بازار پايين تر و مناسب تر است و اين خود عاملي در رونق آن به حساب ميآيد.
وي با اشاره به آمار بالاي تعداد علاقه مندان به حضور در اين نمايشگاه از فارغ التحصيلان دانشگاهي به عنوان بيشترين ميزان اين علاقه مندان ياد کرد و افزود: متآسفانه با وجود کمبود فضايي که به دليل متقاضيان بالاي اين نمايشگاه داريم، نتوانستيم تمامي اين افراد را براي شرکت در کنار خود داشته باشيم.
اين در حالي است که مدير امور اقتصادي مرکز ملي فرش ايران نيز در خصوص برگزاري اين نمايشگاه اظهار داشت: با توجه به اهداف اين نمايشگاه که رونق بازار و امکان تبادل تجاري بين تجار داخلي و خارجي است، اميدواريم با راهکارهايي که انديشيده شده است، به اين هدف دست يابيم .
ملکي جو افزود: هفدهمين نمايشگاه فرش دستباف ايران به دليل بازخورد بالايي که در کشور دارد جزء معدود نمايشگاههايي است که نياز به بازاريابي نداشته است./111
انتهای پیام/