پژوهشگران حفاظت و مرمت ژاپن در ايران مي‌مانند

رييس پژوهشکده حفاظت و مرمت در گفت و گو با ميراث آريا (chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: اين تفاهم‌نامه در مورد تبادل پژوهشگر بين دو موسسه، اجراي طرحهاي پژوهشي مشترک و تبادل انتشارات و اطلاعات در مورد طرح‌هاي مشترک بين دو موسسه است.

عبد الرسول وطن دوست گفت: اين دانشگاه و موسسه تحقيقاتي زمين شناسي ساي تاما در حوزه‌هاي مختلف مانند چگونگي مطالعه بناهاي تاريخي به ويژه خشتي، مطالعه مصالح خشتي، چگونگي پايش محيط و اثرات برروي مصالح ساختماني و آثار تاريخي، مقاوم سازي بناها به ويژه در برابر زلزله، مطالعه دقيق آزمايشگاهي مواد و مصالح تحقيق و پژوهش مي‌کند.

رييس پژوهشکده حفاظت و مرمت با بيان اين که با تمديد اين تفاهم نامه کارهاي پژوهشي با گستردگي بيشتري انجام خواهد شد خاطر نشان کرد: رييس اين موسسه دوشب پيش از ژاپن به منظور تمديد اين تفاهم نامه در دفتر رياست پژوهشگاه حضور يافت و صبح روز بعد ايران را به مقصد ژاپن ترک کرد.

وي در ادامه تاکيد کرد: در آينده در نظر داريم چند نفر از کارشناسان پژوهشکده را براي گذراندن دوره‌هاي کوتاه مدت حوزه هاي تخصصي به کشور ژاپن اعزام کنيم چراکه اثرات اين دوره ها در دراز مدت مشهود خواهد شد.

به گفته اين مقام مسوول در پژوهشکده حفاظت و مرمت تفاهم نامه تبادل آکادميک بين پژوهشکده حفاظت و مرمت و موسسه پژوهشي دانشگاه ساي تاماي ژاپن در سال 2002 منعقد شده است.

وطن دوست اضافه کرد: اين گروه طي اين سالها در چغازنبيل و بم در پروژه هاي تحقيقاتي با گروه‌هاي ايراني همکاري داشته‌اند.

وي در پايان تاکيد کرد: اکنون با تمديد اين تفاهم نامه در چند سال آينده شاهد حضور اين گروه تحقيقاتي در بقيه محوطه‌هاي تاريخي و باستاني هم چون بقيه محوطه‌هاي شوش، موزه محلي شوش و کماکان در بم خواهيم بود./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387052342