وي با بيان اينکه معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي با اين راهکار قصد حمايت از نوآوران اين توليدات را دارد، اظهار داشت: استان همدان در داوريهاي مهر اصالت در سال جاري با 5 رشته صنايعدستي شرکت کرده است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان همدان ادامه داد: در مورد دريافت مهر اصالت شرط در حال منسوخ بودن و يا منسوخ شدن رشتههاي صنايع دستي چندان اهميتي ندارد چنانچه بسياري از رشتههاي شرکت کننده در اين داوريها از بازار خوبي در کشور برخوردار است.
جعفرپور با اشاره به اينکه 5 رشته صنايع دستي را در قالب 12 محصول ارائه داده ايم، بيان داشت: نازک کاري چوب، احجام چوبي و سنگي، سفال، باتيک و نازک کاري چوب رشتههاي معرفي شده استان همدان در اين دوره داوريها است.
وي تصريح کرد: توليدات معرفي شده پس از اتفاق نظر کارشناسان استاني براي داوريهاي داخلي به معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي انتقال داده شده و گاه اتفاق ميافتد که اين محصولات در داوريهاي پاياني به دليل نداشتن ويژگيهاي نهايي پذيرفته نمي شوند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي همدان خاطرنشان کرد: مواد اوليه طبيعي، کيفيت بال در توليد، خلاقانه بودن اين محصولات، بومي بودن و شرط داشتن اصالت از مهمترين ويژگيهاي دريافت مهر اصالت براي توليدات صنايع دستي است.
گفتني است استان همدان در سال گذشته نيز با توليدات چوبي خود در نخستين دوره شرکت کشورمان در داوريهاي مهر اصالت سازمان يونسکو شرکت داشت. /111
انتهای پیام/