بايد توان مشاوران مرمت ارتقا يابد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، مديرکل دفتر حفظ و احيا بافت‌هاي تاريخي در نقد حفظ و مرمت افزود: امروز که نگاه ملي به موضوعات گذشته به هدف تضمين تداوم زماني يک اثر هنري يا ديگر تعريف روند انتقالي و سپس خلاقيت يکي به عنوان مقدمه جدايي ناپذير بر ديگري مرمت نام گرفته است در نظر است با اين همايش دو روزه به اهدافي هم سو با تعاريف ياد شده برسيم.

سياوش صابري گفت: به نظر مي‌رسد امروز در موضوع مرمت معماري کشور جاي درنگ بسياري است چرا که نسل مرمت‌گران امروز نسل جديدي هستند که علاقه و توان علمي آنها به شدت محتاج مباحث نظري و انديشه‌هاي کارشناسي است.

از سوي ديگر اقتضاي آشنايي و بهره‌مندي از دانش روز و فن‌اوري‌هاي نوين در موضوع مرمت انکار ناپذير است و به نظر مي‌رسد از اين جهت توجه بيشتري نياز باشد.

به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري امروز بيش از هر روز به همدلي براي حفاظت از فرهنگ و ميراث فرهنگي کشور نياز است تا درگذار از شرايط ويژه‌اي که به شرايط موارد ياد شده و ديگر مسائل به آن دچار هستيم ميزان آسيب‌پذيري به حداقل برسد.

وي با اشاره به اينکه نظام فني مرمت به ويژه از پايان برنامه پنج‌ساله سوم دگرگون شده و تبديل اماني به پيماني شدن پروژه‌ها مسائل جديدي را در پيش رو قرار داده است اظهار داشت: البته اموزش در ارتقاي توان مشاوران و پيمانکاران امري لازم و ضروري به نظر مي‌رسد.

مديرکل دفتر حفظ و احيا بافت‌هاي تاريخي تصريح کرد: اين امر با حفظ و احياي هنرهايي که در معماري ايراني بيم از يادرفتن آنها مي‌رود بايد همراه باشد.

صابري در پايان تاکيد کرد: حدود 200 نفر کارشناس و نيز حدود 60 نفر مهمان ويژه مشتمل بر پيشکسوتان، صاحبنظران و دست‌اندرکاران اين موضوع دعوت شده است./118

انتهای پیام/

کد خبر 138705306