وي با اشاره به اينکه نمي توان گفت به دليل حضور کمتر همشهريان تهراني ميزان فروش نيز کاهش داشته است، اظهار داشت: کاهش يا افزايش به ميزان حجم فروش بستگي دارد که آمار دقيق اين ميزان به خود توليد کنندگان مربوط ميشود.
معاون مرکز ملي فرش ايران ادامه داد: حضور بيش از 50 تاجر از نقاط مختلف دنيا و همچنين سفر هيأت چيني به کشورمان و بازديد آنها از اين نمايشگاه از نقاط عطف آن به حساب مي آيد.
وي با بيان اينکه در گام نخست از 150 نفر از بازرگانان و تجار دعوت به عمل آمده بود، افزود: در نهايت تنها 50 نفر از آنها از کشورهايي چون مالزي، اندونزي، سنگاپور، آلمان، اتريش، روسيه، سوييس، بلاروس و ژاپن توانستند به کشورمان سفر کنند و از نمايشگاه هفدهم بازديد داشته باشند.
عابد تصريح کرد: با برپايي نمايشگاه هفدهم تعاملي جدي بين مسئولان فرش کشور و هنرمندان و صنعتگران عرصه فرش برقرار شد و نسبت به رفع مشکلات طرفين اقدامات موفقي صورت گرفت.
وي افزود: ارائه نوآوريها و تحولاتي که در زمينه طرح و نقش و ابزاري که در توليد بهتر تأثير دارد در اين نمايشگاه مورد توجه قرار گرفت و توليد کنندگان به نتايج خوبي براي استفاده از اين ابتکارات و تأثير آن در توليد انبوه دست يافتند.
گفتني است هفدهمين نمايشگاه فرش دستباف ايران از يکم تا 7 شهريور ماه در محال دائمي نمايشگاه بين المللي تهران برگزار شد و شاهد حضور بيش از چهارصد توليد کننده فرش از 30 استان کشور بود./111
انتهای پیام/