وي مشهد را پايتخت گردشگري جهان اسلام دانست و گفت: اين شهر ميتواند سند چشمانداز کشور را در بخش گردشگري محقق کند.
ملکزاده با بيان اين مطلب که بر اساس سند چشم انداز حوزه گردشگري کشور بايد ورود 20 ميليون گردشگر را تحقق بخشد، گفت: ما ميتوانيم با استفاده از پتانسيلهاي مشهد در جذب حداقل يک درصد از 350 ميليون شيعه جهان در اين امر موفق شويم.
وي با اشاره به اينکه خراسان رضوي پتانسيلهاي بسيار مهمي در حوزه توسعه ذگردشگري زيارتي دارد، گفت: در سال 86 حدود دو ميليون و 168 هزار گردشگر ورودي داشتيم که بيشترين آنها در مشهد بوده است.
وي در ادامه به تشريح موفقيتهاي دولت نهم در زمينه گردشگري پرداخته و اظهار داشت: انتخاب ايران به عنوان نايب رئيس مجمع جهاني سازمان جهاني جهانگردي و مسئول کمسيون جنوب آسيا و هر کدام به مدت دو سال و ميزباني ايران در هفتمين اجلاس وزراي گردشگري 57 کشور اسلامي از افتخارات دولت نهم است.
وي افزود: برگزاري دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري، نخستين همايش بينالمللي تور اپراتورهاي دنيا، مجمع گردشگري اتاقهاي بازرگاني کشورهاي اسلامي در سال جاري در ايران، اجراي طرح ويزاي الکترونيکي، ارائه سفر کارت ملي به دو ميليون و 380 هزار نفر از کارکنان دولت در بخش گردشگري داخلي و تشکيل نخستين کميته آمار گردشگري ورودي کشور از ديگر فعاليتهاي دولت نهم در بخش گردشگري است.
وي در توضيح چگونگي اجراي طرح ويزاي الکترونيکي کشور گفت: تمام مردم دنيا ميتوانند با مراجعه به سايت ويزاي الکترونيکي ايران به آدرس www.evisa.ir ظرف مدت حداکثر 72 ساعت ويزاي خود را دريافت کنند و ظرف مدت چند ماه اخير بيش از 200 هزار نفر از اين ويزا استفاده کردهاند.
وي ادامه داد: يکي ديگر از موفقيتهاي دولت نهم شناسايي مسيرهاي هزار و يک گانه گردشگري کشور است که با همکاري سازمانهاي جهاني گردشگري انجام شده و در آن اطلاعات مربوط به جاذبهها و تسهيلات مسيرهاي گردشگري کشور با رعايت استانداردهاي لازم آمده است.
وي همچنين از برگزاري همايش ملي گردشگري زيارتي در مشهد خبر داد و افزود: اين همايش به منظور شناساي فرصتها و تهديدهاي گردشگري زيارتي کشور در مشهد برگزار ميشود./100
انتهای پیام/